İlk oyunu hiç oynamadım arkadaşlarım çok övdü ama oynanır bence.Online modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?
İkisi aynı hocam. Birinde tek oynuyorsun birinde arkadaşlarınla. Efsanedir. Gece dışarı çıkmanın gerçekten yürek istediği az oyundan biri bence.Online modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?
ben sevememiştimn oynadım biraz sarmadı ama 2.oyun yokmu 2.oyun inanılmazdır mütişdir zevkle bayıla bayıla oynarsınOnline modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?
online modu hikaye modu bir zaten istersen beraber oynuyon istersen tek oynuyon. Ben normalde online fps oyuncusuydum hikayeli oyun falan sarmıyodu beni bu oyuna başladım tek başıma bitirdim çokda sardı ama 1 i bitirmeden 2 yi oynama bence ilk onu bitir sonra 2 yi oyna. Hikayesi falan akıyo alt yazıları kesinlikle oku yoksa boşa oynarsın hikayesi çok iyi bence. Ama biraz üzücü spolier vermiyimOnline modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?
efsaneOnline modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?