Neler Yeni

Dying light hikâye modu nasıldır?

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Online modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,253
İsim
Sinan Aba
Online modu daha çok oynanıyor bildiğim kadarıyla. Oynayan varsa hikaye modu güzel mi oynanır mı solo?
İlk oyunu hiç oynamadım arkadaşlarım çok övdü ama oynanır bence.

İkinci oyununu oynadım ama acayip beğendim onu

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,681
İsim
Fatih
İkisi aynı hocam. Birinde tek oynuyorsun birinde arkadaşlarınla. Efsanedir. Gece dışarı çıkmanın gerçekten yürek istediği az oyundan biri bence.

halitxct

80+ Silver
ben sevememiştimn oynadım biraz sarmadı ama 2.oyun yokmu 2.oyun inanılmazdır mütişdir zevkle bayıla bayıla oynarsın

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
online modu hikaye modu bir zaten istersen beraber oynuyon istersen tek oynuyon. Ben normalde online fps oyuncusuydum hikayeli oyun falan sarmıyodu beni bu oyuna başladım tek başıma bitirdim çokda sardı ama 1 i bitirmeden 2 yi oynama bence ilk onu bitir sonra 2 yi oyna. Hikayesi falan akıyo alt yazıları kesinlikle oku yoksa boşa oynarsın hikayesi çok iyi bence. Ama biraz üzücü spolier vermiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,659
Üyeler
163,202
Son üye
Tyrex00
Top Bottom