Dying light the beast en ucuz nasıl alabiliriz?

Öğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.
ben korsan indirecek gibiyim. offline hesap alıp tek 1 elemanı zengin etmeye gerek yok korsandan farkı da yok

1758302186737.webp

:monkahmm:

ben korsan indirecek gibiyim. offline hesap alıp tek 1 elemanı zengin etmeye gerek yok korsandan farkı da yok
nası yok virüs riski yok offline hesapta girip oynuyosun mis gibi oto güncellemeni de alıyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telegram da hesaplar var zaten.
onlar çalıntı hesaplar satın alarak aldığın hesap satıcıya ait oluyor

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
nası yok virüs riski yok offline hesapta girip oynuyosun mis gibi oto güncellemeni de alıyosun

Bana farketmez bana bi 10 dk lazım zaten nasıl buluruz

Yüzlerce korsan oyun oynadım 1 kere virüs bulaşmadı. Beceremeyenler virüs var der

Yüzlerce korsan oyun oynadım 1 kere virüs bulaşmadı. Beceremeyenler virüs var der
bilmiyorum ben güvenmezdim binlerce liralık oyunu bedavaya verenlere ve gerek de yok 25 lira para mı virüs riski almaya değmez

nasıl bulasmıyoki hem cok sacma neden bedava versin

• Beğen
bilmiyorum ben güvenmezdim binlerce liralık oyunu bedavaya verenlere ve gerek de yok 25 lira para mı virüs riski almaya değmez

nasıl bulasmıyoki hem cok sacma neden bedava versin
Valla virüs falan yok bazı oyunlar korsanda daha iyi çalışıyor bir de. Ben eski acleri falan hiç oynayamadım steamde, korsan oynadım sorunsuz

Valla virüs falan yok bazı oyunlar korsanda daha iyi çalışıyor bir de. Ben eski acleri falan hiç oynayamadım steamde, korsan oynadım sorunsuz
bilemedim en son 15 liraya offline hesap aldığımda satıcı dönmemişti bana

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,316
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld