DogancanYr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 751
İşi bilirsen uğraşmak zorunda kalmıyorsun özelden yazdım da arkadaşa.her gelen güncellemede uğraşmak zorunda kalacak 40 tl yok parası
İşi bilirsen uğraşmak zorunda kalmıyorsun özelden yazdım da arkadaşa.her gelen güncellemede uğraşmak zorunda kalacak 40 tl yok parası
tamam işte her fixte dosya sürükle bırak vs. yapmak istemiyorsa 40 tl verip oynamak 1700 tl verip oynamaktan daha mantıklı onu diyorumİşi bilirsen uğraşmak zorunda kalmıyorsun özelden yazdım da arkadaşa.
Telegram da hesaplar var zaten.tamam işte her fixte dosya sürükle bırak vs. yapmak istemiyorsa 40 tl verip oynamak 1700 tl verip oynamaktan daha mantıklı onu diyorum
tamamdır 40 tl vermesinTelegram da hesaplar var zaten.
ben korsan indirecek gibiyim. offline hesap alıp tek 1 elemanı zengin etmeye gerek yok korsandan farkı da yokÖğrenciyiz 45 dolar verecek paramız yok nasıl yapabiliriz bilgisi taktiği olan var mı 1ini 2sini severek oynadım.
Nasil hesaplar banada lazimTelegram da hesaplar var zaten.
nası yok virüs riski yok offline hesapta girip oynuyosun mis gibi oto güncellemeni de alıyosunben korsan indirecek gibiyim. offline hesap alıp tek 1 elemanı zengin etmeye gerek yok korsandan farkı da yok
onlar çalıntı hesaplar satın alarak aldığın hesap satıcıya ait oluyorTelegram da hesaplar var zaten.
Bana farketmez bana bi 10 dk lazım zaten nasıl buluruznası yok virüs riski yok offline hesapta girip oynuyosun mis gibi oto güncellemeni de alıyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onlar çalıntı hesaplar satın alarak aldığın hesap satıcıya ait oluyor
Yüzlerce korsan oyun oynadım 1 kere virüs bulaşmadı. Beceremeyenler virüs var dernası yok virüs riski yok offline hesapta girip oynuyosun mis gibi oto güncellemeni de alıyosun
onlar çalıntı hesaplar satın alarak aldığın hesap satıcıya ait oluyor
bilmiyorum ben güvenmezdim binlerce liralık oyunu bedavaya verenlere ve gerek de yok 25 lira para mı virüs riski almaya değmezYüzlerce korsan oyun oynadım 1 kere virüs bulaşmadı. Beceremeyenler virüs var der
nasıl bulasmıyoki hem cok sacma neden bedava versinYüzlerce korsan oyun oynadım 1 kere virüs bulaşmadı. Beceremeyenler virüs var der
Valla virüs falan yok bazı oyunlar korsanda daha iyi çalışıyor bir de. Ben eski acleri falan hiç oynayamadım steamde, korsan oynadım sorunsuzbilmiyorum ben güvenmezdim binlerce liralık oyunu bedavaya verenlere ve gerek de yok 25 lira para mı virüs riski almaya değmez
nasıl bulasmıyoki hem cok sacma neden bedava versin
bilemedim en son 15 liraya offline hesap aldığımda satıcı dönmemişti banaValla virüs falan yok bazı oyunlar korsanda daha iyi çalışıyor bir de. Ben eski acleri falan hiç oynayamadım steamde, korsan oynadım sorunsuz