🔥İndirim Dyson V12 Detect Slim™ Absolute Kablosuz Süpürge 🔥 25.000₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
980
Dyson V12 Detect Slim™ Absolute Kablosuz Süpürge

(Satıcıyı bozdan teknoloji seçip ürün altındaki 750 tl kuponu uygulayınız.). (Resmi sitesinde dahi 27.000₺ iki bin tl indirim mevcut)

IMG_5034.webp

Çekiş gücü iyi olsada yapı kalitesi çok kötü Dyson ürünlerinin. Özellikle plastik aksamlar çok kötü.
Garanti konusunda çok iyi en ufak bir plastiği çatlasa kırılsa ücretsiz değişim yapıyor. Bence piyasada rakipsiz dyson.

Garanti konusunda çok iyi en ufak bir plastiği çatlasa kırılsa ücretsiz değişim yapıyor. Bence piyasada rakipsiz dyson.
O kısım doğru, ancak garanti bittikten sonraki kullanımda sorunlar başlıyor; uzun ömürlü değil. İki motobar başlığı ve lazer başlığın bazı bölümleri 2 yıl kullanımda ya çatladı ya da kırıldı. Özellikle tekerlek kısımları oldukça dayanıksız; ilk haftasında bir tekerlek bile kopmuştu.

Son düzenleme:
Bulasmayin bende v15 var 5 bin masrafi cikti daha 2. Senesi yeni bitti

O kısım doğru, ancak garanti bittikten sonraki kullanımda sorunlar başlıyor; uzun ömürlü değil. İki motobar başlığı ve lazer başlığın bazı bölümleri 2 yıl kullanımda ya çatladı ya da kırıldı. Özellikle tekerlek kısımları oldukça dayanıksız; ilk haftasında bir tekerlek bile kopmuştu.
jet 85 mi almalıyım yoksa 10 bin fazla verip v15 mi? bana jet 85 daha mantıklı geliyor. Annem tutturmuş dyson diye. Adı var işte. Yoksa samsung 210w dyson 240w. Sen neyi önerirsin hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulasmayin bende v15 var 5 bin masrafi cikti daha 2. Senesi yeni bitti
O kadar narin mi?

jet 85 mi almalıyım yoksa 10 bin fazla verip v15 mi? bana jet 85 daha mantıklı geliyor. Annem tutturmuş dyson diye. Adı var işte. Yoksa samsung 210w dyson 240w. Sen neyi önerirsin hocam?

O kadar narin mi?
Size kalmış açıkçası. Bende V15 kullanıyorum. Çekiş gücü gayet güzel lakin dediğim gibi yapı kalitesi kötü. Garantiyle direkt sıfırını yollasalarda garanti bitince sıkıntı yaşanması muhtemel.

Size kalmış açıkçası. Bende V15 kullanıyorum. Çekiş gücü gayet güzel lakin dediğim gibi yapı kalitesi kötü. Garantiyle direkt sıfırını yollasalarda garanti bitince sıkıntı yaşanması muhtemel.
Evet hocam garanti süresi çok az. 2 yıl sonra bitiyor. Kararımı vereceğim değerlendirip. Saolun.

O kadar narin mi?
Narin mi derken zaten malzeme plastik, guven vermiyor.. bugune kadar hep dikkatli kullandik, yere duserse veya kullanima bagli basina ne gelecegini kestiremiyoruz.. sana tavsiyem philips 6000 serisi gibi biraz ekonomik fiyatli urun alirsan en azindan basina bi is gelirse cok bir zararin olmaz..

V8 kullanıyorum malzeme kalitesi ne iyi ne kötü orta ayar diyebilirim, yedek parça ve ucuz pil yüzünden v8 aldım ayrıca en ucuz model bozulsa bile rahatsız etmez. Başka markalara yönelmek yerine indirimden v8 almak en mantıklısı olabilir, tefal shark philips kullanan arkadaşlarım var deneme şansım oldu gerçekten kablosuz süpürgede dyson rakipsiz.

v15 kullanıyorum 4 yıldan uzun süre oldu hiç sıkıntı yasamadım. ayrıca philips i aqua modelleri haric almam çünkü çekim güçleri iyi değil. mağaza çalışanıyım denedim oradan biliyorum. ya shark ya da dyson alırım şuan alacak olsam. plastik malzemeye gelince evet dayanıksız duruyor ancak daha bir çatlak bile olmadı yani dayanıklı ama dayanıksız hissiyatı var. sanırım bu hafif ve kar imajından dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,673
Üyeler
183,787
Son üye
Knight214
Geri