Gpularçokpahalı
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
Şubatta ödeme +6 taksit çok iyi
dostum ben bunun yerine bosch series 8 aldım ve aşırı memnum. Yedem bir batarya bile aldım ona rağpmen yarı fiyatına geliyor ve performansı da çok başarılı.Arkadaşlar anneme hediye olarak alıcam en iyisi bu mudur yoksa başka alternatif varmı marka olarak yada model olarak
Yok ben maximum kart denedim hem aynı fiyata erteliyor hem 6 taksit ek ücret yokYa bu şubatta ödeme hep fark alıyor değil mi ? Asıl fiyatı üzerinden ödeme erteleme olmuyor mu ?
Hocam çok uzun zamandır takip ediyorum 23,5 bandına çıktığından beri uzun zaman geçti, geçen yıl 12 - 13 bin gibi rakamlardı. Yaklaşık 3 aydır da indirim olmamıştı. 2 hafta önde biri dorumdan yazınca gidip media marktan aldım 20 bine boş paketi, şimdi bu full aksesuar paket 21k siz düşünün gerisini. Normal satış fiyatı 26,5 k olması lazımHocam iki farklı yerde daha aynı fiyata var. Bunlar fırsat değil siz pahalı almış olabilir misiniz?
hepsiburadaeğer indirimsiz düşünecek olursak 3k fark verilebilir ama şuan indirim varken kesinlikle bu alınır
https://www.dyson.com.tr/dyson-v15-total-clean-siyah-nikelhepsiburada
bitmiş
Şubatta ödeme cezbetmişti kötü oldu
V15 biraz agir, v12 oneririmArkadaşlar anneme hediye olarak alıcam en iyisi bu mudur yoksa başka alternatif varmı marka olarak yada model olarak