Neler Yeni

E devlet askerlik tecili

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak
E devlet üzerinden askerlik tecili yapmak istiyorum ancak öyle bir seçenek yok. Napayım anlamadım ilk önce yoklama başvurusnu yapmak mı gerekiyor?

Semhtunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Tunç
Ben e devlet üzerinden olup olmadığını bilmiyorum. Ben en yakın askerlik şubesini gidip kendim uzattım. üni okuyordum ancak liseden mezun olduğum zaman erteletmiştim halen o gözüküyordu ondan dolayı gitmiştim hemen düzelttiler. erteleme şartları halen okuman lazım yada yeni mezun olduysan 1 - 2 sene daha erteleyebiliyorsun.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Rüveyda Akın
Ben e devlet üzerinden olup olmadığını bilmiyorum. Ben en yakın askerlik şubesini gidip kendim uzattım. üni okuyordum ancak liseden mezun olduğum zaman erteletmiştim halen o gözüküyordu ondan dolayı gitmiştim hemen düzelttiler. erteleme şartları halen okuman lazım yada yeni mezun olduysan 1 - 2 sene daha erteleyebiliyorsun.
Gitmene gerek yoktu Üniversite'nin öğrenci işleri hallediyor onu ama garantiye almak amaçlı iyi yapmışsın. Söylediğin gibi arkadaş buradan çok verimli bilgi alamaz direkt şehrindeki askerlik şubesine gitsin sorsun oraya. Onlar söyler her şeyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,781
Üyeler
163,724
Son üye
Emrah yaşan
Top Bottom