Neler Yeni

E.kartı fiyatlar düzeliyor sanki?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
1650s ve 5500 xt tarzı kartların stoklar yeniliyor sanki? bugün baktım da özellikle 5500xt de fiyat bazında düzelme var sanki. Ne dersiniz? düşünceniz ne bu konuda? anakart ve ram tamam da gerisi yok şuan bende beklemek istiyorum biraz daha.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
1650s ve 5500 xt tarzı kartların stoklar yeniliyor sanki? bugün baktım da özellikle 5500xt de fiyat bazında düzelme var sanki. Ne dersiniz? düşünceniz ne bu konuda? anakart ve ram tamam da gerisi yok şuan bende beklemek istiyorum biraz daha.
Şubatın sonuna kadar(yani 30 serisi çıkınca) fiyatlarda çok ciddi düşüşler olcağını sanmıyorum. Hatta belki yine artar. Miningciler sanki yavaştan salıyolarmış gibime geliyo.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
o iki kart da herhangi bir fiyat sıçraması olmamıştı zaten azalma da pek söz konusu değil daha onların fiyatlarının düşeceğini sanmam

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu aralar PC dizmeyi düşündüğüm için ekran kartı için o iki seçeneğe bakıyordum ama her geçen gün en azından son bir ay için konuşuyorum fiyatları habire arttı sanırım stoklar eriyordu. Bugün bir iki marka giriş yapmış tekrar o modellerde. Umarım biraz düzelir 🙏

Top Bottom