E okul e devlet istiyor ??

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
E okula gireceğim ama e devlet istiyor Yeni bir giriş sistemi falan mı geldi ? Ve e devletim yok 15 yaşının ustundeyseniz e devlet alabilirsiniz diye biliyorum ben 14 yaşındayım e okula nasıl gireceğim ?

E okula gireceğim ama e devlet istiyor Yeni bir giriş sistemi falan mı geldi ? Ve e devletim yok 15 yaşının ustundeyseniz e devlet alabilirsiniz diye biliyorum ben 14 yaşındayım e okula nasıl gireceğim ?
Knk velinin e-devleti ile girebiliyorsun başka olmuyor ne yazıkki

Annenin veya babanın e devleti ile girebilirsin. İllegal paneller yüzünden böyle bir sisteme geçiş yapıldı sanırım

Uygulamasında istemiyor. internet üzerinde istemem sebebi f12 yapıp, notları düzenleyip veliye o şekilde göstermeyi engellemek olabilir.

kanka bak şimdi ilk normal e okul uygulamasını indir sonra öğrenci kaydet yazısına bas ordan tc kimlik olanı seç babanın yada annenin e devletini gir zaten otomatik seni sisteme atıcak sisteme attıktan sonra orda kendini görüceksin bağla yap bugün bende aynı şeklide çözdüm sorunu

velinin e devleti ile gir oluyor tek seferlik

Uygulamasında istemiyor. internet üzerinde istemem sebebi f12 yapıp, notları düzenleyip veliye o şekilde göstermeyi engellemek olabilir.
artık uygulamada da tek seferlik doğrulama için istiyor yeni gelen güncellemeden sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,644
Üyeler
187,953
Son üye
BurHAN98987190
Geri