e okul'a giriş yapamıyorum! yadım lazım

omerb.gzck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
öncelikle konu olarak ne yazacağımı bulamaddım eğitim yapacaktım ama tam olarak eğitime girmez vb. diye düşündüm ne yapacağımı bilemedim konu dışı yaptım.

şimdi sıkıntıya gelecek olursak e okuldan veli bilgilendirmeye tıklayıp bilgileri giriyorum daha sonra fotoğrafı seçtiğimiz yer geliyor orayı da doldurduktan sonra girişe tıkladığımda beni an başa atıyor veli bilgilendirme ve yönetim seçme kısmına atıyor dünden beri bu şekilde sayfayı yeniliyorum çıkıp giriyorum düzelmiyor sorun benlemi alakalı biri yardımcı olabilirmi?

Aynı durum bende var. Neden olduğunu bilmiyorum.

Bende denedim olmuyor duzeltirler yakin zamanda

Bende de olmuyordu ama mobil uygulamasında deneyince rahatlıkla girebildim.

Dünden beri var.

Ben dün girebiliyordum bugün giremiyorum. Yoğunluktandır bence

Sunucularda sıkıntı var büyük ihtimalle.

öncelikle konu olarak ne yazacağımı bulamaddım eğitim yapacaktım ama tam olarak eğitime girmez vb. diye düşündüm ne yapacağımı bilemedim konu dışı yaptım.

şimdi sıkıntıya gelecek olursak e okuldan veli bilgilendirmeye tıklayıp bilgileri giriyorum daha sonra fotoğrafı seçtiğimiz yer geliyor orayı da doldurduktan sonra girişe tıkladığımda beni an başa atıyor veli bilgilendirme ve yönetim seçme kısmına atıyor dünden beri bu şekilde sayfayı yeniliyorum çıkıp giriyorum düzelmiyor sorun benlemi alakalı biri yardımcı olabilirmi?
Mobilden giriliyor dene istersen

telefona yükle gir :D

Bende de aynı sıkıntı var ama telefondan giriliyor, oradan bakıyorum ben de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,609
Üyeler
191,133
Son üye
YusufM
Geri