Neler Yeni

E postadaki bu uyarı nedir?

Trendyolun gönderdiği iade ile ilgili bir e-postaya cevap verdiğimde bu uyarı çıktı.Bu ne ile ilgili acaba?Tehlikeli bir durum mu var,yoksa onların sunucularından kaynaklı bir problem mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ElectriX bu ne ile ilgili acaba?

Ekler

• Screenshot_20201105-180713_Outlook.jpg
    Screenshot_20201105-180713_Outlook.jpg
    427 KB · Hit: 60

ElectriX

80+ Silver
Trendyolun gönderdiği iade ile ilgili bir e-postaya cevap verdiğimde bu uyarı çıktı.Bu ne ile ilgili acaba?Tehlikeli bir durum mu var,yoksa onların sunucularından kaynaklı bir problem mi?

@ElectriX bu ne ile ilgili acaba?
ak47 adına güldüm. Acaba iade falanla uğraştınız mı? Reddedilmiş olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ak47 adına güldüm. Acaba iade falanla uğraştınız mı? Reddedilmiş olabilir mi?
Evet bir ara iade istedim,şu an vazgeçtim.Telefonda söyledim,iletirim falan dediler.E postaya cevap yazıncada böyle oluyor.Sıkıntılı bir durum söz konusu olabilir mi acaba?

ElectriX

80+ Silver
Evet bir ara iade istedim,şu an vazgeçtim.Telefonda söyledim,iletirim falan dediler.E postaya cevap yazıncada böyle oluyor.Sıkıntılı bir durum söz konusu olabilir mi acaba?
Bana buymuş gibi geldi. İstedin iptal ettin. İptal mesajı gelmiş olabilir ama emin olamam. Müşteri hizmetleine sordun mu?

Bana buymuş gibi geldi. İstedin iptal ettin. İptal mesajı gelmiş olabilir ama emin olamam. Müşteri hizmetleine sordun mu?
Yanıt yazınca,yanıtı taslak olarak kaydediyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz acaba?

ElectriX

80+ Silver
Gmailden mi yanıt yazıyorsun?
Hayır hocam,outlooktan.Ayrıca daha demin bunları göndermeye çalıştığım için sanırım şöyle bir uyarı geldi;
Hello
We noticed some unusual activity in your Outlook.com account. To help protect you, we've temporarily blocked your account.
Why are you seeing this?
Someone may have used your account to send out a lot of junk emails or something else that violates our Terms of Service.
How can you unblock your account?
The fastest way to unblock your Outlook.com account is to verify your account.
If you haven't setup a mobile phone in your account, please contact Customer Support.
Thanks,

Türkçesi;
Merhaba

Outlook.com hesabınızda bazı olağandışı etkinlikler fark ettik. Sizi korumaya yardımcı olmak için hesabınızı geçici olarak bloke ettik.

Bunu neden görüyorsun?

Birisi hesabınızı çok sayıda önemsiz e-posta veya Hizmet Şartlarımızı ihlal eden başka bir şey göndermek için kullanmış olabilir.

Hesabınızın engelini nasıl kaldırabilirsiniz?

Outlook.com hesabınızın engelini kaldırmanın en hızlı yolu, hesabınızı doğrulamaktır.

Hesabınızda bir cep telefonu kurmadıysanız, lütfen Müşteri Desteği ile iletişime geçin.

Teşekkürler

ElectriX

80+ Silver
Hayır hocam,outlooktan.Ayrıca daha demin bunları göndermeye çalıştığım için sanırım şöyle bir uyarı geldi;
Hello
We noticed some unusual activity in your Outlook.com account. To help protect you, we've temporarily blocked your account.
Why are you seeing this?
Someone may have used your account to send out a lot of junk emails or something else that violates our Terms of Service.
How can you unblock your account?
The fastest way to unblock your Outlook.com account is to verify your account.
If you haven't setup a mobile phone in your account, please contact Customer Support.
Thanks,

Türkçesi;
Merhaba

Outlook.com hesabınızda bazı olağandışı etkinlikler fark ettik. Sizi korumaya yardımcı olmak için hesabınızı geçici olarak bloke ettik.

Bunu neden görüyorsun?

Birisi hesabınızı çok sayıda önemsiz e-posta veya Hizmet Şartlarımızı ihlal eden başka bir şey göndermek için kullanmış olabilir.

Hesabınızın engelini nasıl kaldırabilirsiniz?

Outlook.com hesabınızın engelini kaldırmanın en hızlı yolu, hesabınızı doğrulamaktır.

Hesabınızda bir cep telefonu kurmadıysanız, lütfen Müşteri Desteği ile iletişime geçin.

Teşekkürler
Eğer outlook hesabın ana hesabınsa gerçekten doğrulama koymakta fayda var.

Eğer outlook hesabın ana hesabınsa gerçekten doğrulama koymakta fayda var.
Hocam hesap kilitlenmiş herhangi bir nedenden dolayı.Doğruladım ve kiliti kalktı🙂.Bu yanıt gönderme çabalarım yüzünden böyle oldu sanırım.Bu hesap kilitlendi vs. uyarısı onları yaptıktan sonra oldu çünkü

ElectriX

80+ Silver
Hocam hesap kilitlenmiş herhangi bir nedenden dolayı.Doğruladım ve kiliti kalktı🙂.Bu yanıt gönderme çabalarım yüzünden böyle oldu sanırım.Bu hesap kilitlendi vs. uyarısı onları yaptıktan sonra oldu çünkü
Ben mail üzerinden değil ya trendyol canlı destek ya da telefon ile aramaktan bahsediyorum.

en aşağı in orda canlı yardım destek var.

Ben mail üzerinden değil ya trendyol canlı destek ya da telefon ile aramaktan bahsediyorum.

en aşağı in orda canlı yardım destek var.
Anladım hocam,çoğunluklanda oralardan konuşuyorum aslında.Fakat biraz önce olan bu uyarı garibime gitti en başta.Sanırım karşı tarafla ilgili.Şüpheli girişler var mı diye kontrol ettim.Herhangi bir şey gözükmüyor.Gönderdiğim mailler taslak olarak kaydediliyor.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

Son düzenleme:

ElectriX

80+ Silver
Anladım hocam,çoğunluklanda oralardan konuşuyorum aslında.Fakat biraz önce olan bu uyarı garibime gitti en başta.Sanırım karşı tarafla ilgili.Şüpheli girişler var mı diye kontrol ettim.Herhangi bir şey gözükmüyor
Mümkünse eposta şifreni değiş dünyanın ne olacağı belli olmaz.

Top Bottom