Neler Yeni

Çözüldü✓ E-Postama düzenli böyle girişler yapılmış nedeni nedir

zorlu123123

80+ Bronze
Ekran görüntüsü 2024-05-23 092510.png

epostama bakayım dedim biri girmeye çalışmış durmadan kilitlenmiş şifre değiştirdim sonra aktiviteye baktım kimdir diye durmadan böyle şeyler denenmiş ne yapmam lazım şifre değiştirdim klasik bot komutlarımı yoksa başka bi durummu var acil yardım edermisiniz

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Batuhan Divrik
Şifre değiştirin ve aynı şifreye sahip diğer hesaplarınızın da şifresini değiştirin. Ayrıca 2 adımlı doğrulama açın şifrenizi bilse de telefonunuza kod gider giremez.

zorlu123123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şifre değiştirin ve aynı şifreye sahip diğer hesaplarınızın da şifresini değiştirin. Ayrıca 2 adımlı doğrulama açın şifrenizi bilse de telefonunuza kod gider giremez.
oturumları kapadım şifre değiştirdim baya sağlam olarak 2 adımlıyı açtım

otomatik eşeleme demek ne demek otomatik eşleeme yazıyor ne anlamaya geliyor acaba bilyormusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

çin yapımı oyun oynuyorum narakablade point diye eposta baglanmasına skinler veriyordu baktıgımda eposta gelmiş geçenlerde acaba e posta yollama aboneliğiyle alakalımı yoksa hesabıma giriş yapılmışmı

herhangi birşeyim çalınmadı yada anormallik yok sadece epostama girerken çok fazla denemeniz oldu kilitlendi yazdı bu gün ilk defa

zorlu123123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e postam benden büyük 25 yıllık eposta uzun süreli kullanımlarda illaki bazı sitelerden ağa düşüp botlar düzenli şifre denemeleri yapıldıgını söylüyorlar herşeyi aktifleştirdim birşeyimde gitmedi şuana kadar bi sorun olurmu eşitleme başarısız yazıyor ayrıntısında da
Mesaj otomatik birleştirildi:

birincil adımıda değiştirdim forumlarda gördüm başka yapmam gereken bir şey varmı farklı eposta adresiyle giriş yapıyorum mailime aynı sorunu yaşayanlara microsoft böyle çözüm bulmuş

anladıgım kadarıyla eşitleme başarılı olsaydı sıkıntıymış bende başarısız şansıma :D

bu tarz denemelerden kurtulmak için yeni eposta adıyla giriş yapma seçeneğine başvurun demişler öylede yaptım çözüldü olarak işaretleyim tşkler yinede

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,445
Üyeler
164,671
Son üye
sitkimirac
Top Bottom