Neler Yeni

E sigara tavsiye caliburn

nixon52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
şahin aslantaş
sigara yerine cihaz düşünüyorum aklımda

Caliburn X​

Caliburn gk2​

Caliburn g2​

var bunlardan hangisini tercih etmeliyim sizce yada tavsiye verebilecek varmı kullananlar da deneyimlerini yazarsa sevinirim

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Calinurn G Pod kullanmıştım. Cihaz güzel ama bi yerden sonra sigaranın yerini tutmuyor. Aromalı likitler bi yerden sonra baymaya başlıyor. Bu yüzden sade tütün likit almıştım 3 4 çekimden sonra kesmiyordu beni. Şuan kenarda duruyor öylece.

nixon52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
şahin aslantaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Calinurn G Pod kullanmıştım. Cihaz güzel ama bi yerden sonra sigaranın yerini tutmuyor. Aromalı likitler bi yerden sonra baymaya başlıyor. Bu yüzden sade tütün likit almıştım 3 4 çekimden sonra kesmiyordu beni. Şuan kenarda duruyor öylece.
kesiyor diyenler var bırakanda var bende merak ettiğim için konu açayım dedim sağolun hocam

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
kesiyor diyenler var bırakanda var bende merak ettiğim için konu açayım dedim sağolun hocam
Kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir tabi hocam. Ben günde 1 paket Parliament içiyordum. Bazen 1 paketi kesiyordu. E sigara bana pek yardımcı olmadı. Kendi isteğimle tamamen kestim 1 ay sonra tekrar başladım. Tamamen size bağlı bırakıp bırakmamak bence.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,855
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sigara birakmam icinse bulasmayin arkadasin dedigi gibi bi yerden sonra kesmicek nadir kullanacaksiniz ayrica cok sekerli seyler vs fazlaca bayiyor sigaranin yerini asla tutmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,320
Üyeler
163,641
Son üye
Donanım Adam
Top Bottom