Yardım E-Sim nedir?ücretlimi

aga simdeki uicc devresi esim bulanan telefonda içine entegre olarak üretilir adam bundan bahsetmiş
Dostum bence ondan bahsetmemiş. Takma çıkarma ile uğraşmayan yapamaz demiş. İnsanlar telefonu açıp onu çıkaracak mı? Yani sen yanlış anladın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar konuyla alakasız ama bilen varsa yardımcı olursa sevinirim yıllar önce almanyada iphone 6s geldi bana (ozmlar pasaport mevzusu yoktu)
kayıt ettirdik hala kullanıyorum ben bu telefonu almanyada kullanabilirmiyim yoksa tr ye geçirdiğim için orda iptalmi oluyor?
Lütfen konuyla alakasız mesaj atmayın. Yeni konu açabilirsin

Arakdaşlar Turkcell mağazasında çalışıyorum.hat sabihi kimlik ile başvuru yapacak ve ücreti 67 TL 10 krş fazla isteyen olursa tersleyin
hocam bugün aldıktan sonra telefonu kullanmak için mecbur en yakın turktelekoma gittim 200tl para istedi yanımda babam vardı ver uğraştırma bizi dedi ben bunu nereye şikayet edebilirim

hocam bugün aldıktan sonra telefonu kullanmak için mecbur en yakın turktelekoma gittim 200tl para istedi yanımda babam vardı ver uğraştırma bizi dedi ben bunu nereye şikayet edebilirim
Her mağazanın ücreti farklı ama 200 TL'de çokmuş.

Her mağazanın ücreti farklı ama 200 TL'de çokmuş.
mağaza ücreti farklı değil ilk sefer ücretsizmiş babam vardı yanımda adamı soğukta yürütmiyeyim diye verdim parayı merkez şube para alamaz dedi şube kodunu vermedikleri için şikayet edemiyorum şimdi twiteere yazıcam bakalım

Turkcell de ilk son farketmez her e sim işlemi 67,10 tldir .standart her mağazada uygulanması gereken ücrettir.platin abonesi olsanızda olmasanız da ücret alınır

Geri