Luxier
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 47
- İsim
- Mehmet K
- Bütçe
- 8500
Herkese merhaba.İleride e-spora girme veya en azından belli başlı turnuvalarda ödül kazanmak için 8500 tl civarına monitör ihtiyacım var.Aradığım şeyler tamamen en düşük gecikme süresine sahip olabilmek.Bu civara maksimum 280hz'li monitörler bulabildim.Bunların arasından en düşük gecikme hızına sahip olan hangisidir acaba?Bu gecikme sürelerinin iki türlü modeli vardı galiba gtg bide mprt.Ancak konuya hiç bir şekilde hakim değilim yani yardıma ihtiyacım var. Bu bütçe için alınabilecek en düşük gecikme oranına sahip monitör hangisidir acaba?
Benim aklıma yatan modeller bunlar ancak marka dışında ki farklarını bilmiyorum:
Aklıma markadan dolayı Asus Rog Strix yattı ancak Dell daha avantajlı gibi.Konu hakkında uzman kişilerden yardım bekliyorum.
Benim aklıma yatan modeller bunlar ancak marka dışında ki farklarını bilmiyorum:
ASUS ROG Strix XG249CM 23.8 inç 270Hz 1ms Full HD FreeSync Premium HDR10 Pivot Gaming Monitör
23.8 inç Full HD (1920 x 1080), 270Hz* (144Hz’in üzerinde), 1ms GTG, USB Type-C, Aşırı Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu, %130 sRGB
www.gaming.gen.tr
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'da
www.itopya.com
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi
www.gaming.gen.tr
Aklıma markadan dolayı Asus Rog Strix yattı ancak Dell daha avantajlı gibi.Konu hakkında uzman kişilerden yardım bekliyorum.