Neler Yeni

E-Spor Konusunda Valorant mı CS:GO mu?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar csgoda global eloda 20+ vuruyorum ve ben csgoda e sporcu olmak istiyorum fakat pek destek verdiği söylenemez valoya piyasaya çıktığından beri bir kere fln girmişimdir agaların zoruyla ve tek kelime tiksindim (arkadaşlar kişsel zevkler lütfenyanlış anlamayın) ayrıca benim bilgisayarım valoda sürekli fps drop yiyor fpsi 75 e sabitlediğimde birazcık sakinleşiyor(CSGO 150 fps fln ara sıra drop yiyorum sebebi işlemcimin i 5 3.nesil olması ) yaşım 15 sizin öneriniz nedir csgoda faceit mi kasayım yoksa valorantta radiant mı olmaya çalışayım ben kesnilikle csgo istiyorum ama para kazanmam lazım o yüzden valorant aklımı çeliyor yorumlarınızı bekliyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
Arkadaşlar csgoda global eloda 20+ vuruyorum ve ben csgoda e sporcu olmak istiyorum fakat pek destek verdiği söylenemez valoya piyasaya çıktığından beri bir kere fln girmişimdir agaların zoruyla ve tek kelime tiksindim (arkadaşlar kişsel zevkler lütfenyanlış anlamayın) ayrıca benim bilgisayarım valoda sürekli fps drop yiyor fpsi 75 e sabitlediğimde birazcık sakinleşiyor(CSGO 150 fps fln ara sıra drop yiyorum sebebi işlemcimin i 5 3.nesil olması ) yaşım 15 sizin öneriniz nedir csgoda faceit mi kasayım yoksa valorantta radiant mı olmaya çalışayım ben kesnilikle csgo istiyorum ama para kazanmam lazım o yüzden valorant aklımı çeliyor yorumlarınızı bekliyorum .
cs:go uzun yıllardır e-spor arenasında olduğu için yeni kişilerin girmesi zor olabilir bence valo dene ama sırf e-spor cu olacağım diye de sevmediğin oyun 7-8 saat antrenman yapmam şahsen ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
cs:go uzun yıllardır e-spor arenasında olduğu için yeni kişilerin girmesi zor olabilir bence valo dene ama sırf e-spor cu olacağım diye de sevmediğin oyun 7-8 saat antrenman yapmam şahsen ben
a0 türkçe olmuş biraz sevmediğim oyun için diyecektim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
cs e-sporda valoratı alır *****************************

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Valorant tabi ki.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
CSGO'da daha çok etkinlik var E-Spor için.

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar doğru olalım, artık CSGO e-sporu yavaş yavaş bitiyor.
Para kazanırsın ancak eski oyuncuların kazandığı kadar sanmıyorum.
Valorant daha güncel olduğu için bence Valorant tercih et ama senin kişisel görüşün.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri