Güvenilir steam kod olarak veriyor bende god of war ve days gone almıştımGod of war'ı steam yerine e tailden almayı düşünüyorum ama sitenin güvenilirliğinden emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan varsa alınan oyunu steam kod olarak mı veriyorlar?
hocam days gone almak istiyorum bende nasıldır sence?Güvenilir steam kod olarak veriyor bende god of war ve days gone almıştım
daha oynamadım kesin al diyemem zombili oyun istiyorsan kesinlikle al diyeceğim oyun dying light 2hocam days gone almak istiyorum bende nasıldır sence?
dying light 1 aldım bitti ya dying 2 alıcam ya da days gone kararsızımdaha oynamadım kesin al diyemem zombili oyun istiyorsan kesinlikle al diyeceğim oyun dying light 2
Dying light 2 al bence 1. oyuna göre baya iyidying light 1 aldım bitti ya dying 2 alıcam ya da days gone kararsızım
araç kullanma vs yok değil mi ilk oyuna göre en cok su degısmıs su eklenmıs dedıgın bır sey var mıdır?Dying light 2 al bence 1. oyuna göre baya iyi
araç yok silah ta yok ama parkur çok iyi keyifli oluyoraraç kullanma vs yok değil mi ilk oyuna göre en cok su degısmıs su eklenmıs dedıgın bır sey var mıdır?
hocam güvenilir ama nays varsa onla alın 160tl ye geliyorGod of war'ı steam yerine e tailden almayı düşünüyorum ama sitenin güvenilirliğinden emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan varsa alınan oyunu steam kod olarak mı veriyorlar?