Neler Yeni

E Ticaret den anlayanlar yardımcı olabilirler mi?

MOON_MVR

80+ Bronze
Beyler N11 De satış yapıyorum ve bu gün böyle bir fatura kesilmiş bana N11 Den bu ne demek oluyor bilgisi olan paylaşabilir mi?

1712223896931.png

ibrahimua

80+ Bronze
Beyler N11 De satış yapıyorum ve bu gün böyle bir fatura kesilmiş bana N11 Den bu ne demek oluyor bilgisi olan paylaşabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Ara sor n11 i. Ayrıca e ticaret yapanlar asla bildigi biseyi dahi söylemiyorlar ya da yanlış yönlendiriyorlar.

Geçmişte e ticaret yapmaya çok yakındım hersey hazırdı yurtdısına yapacaktım tek sorun ödemeyi nasıl alacagımı düsünüp durmaktaydı. Paypal transfervise banlanmıstı türkiyede suan banlı mı bilmiyorum. Sonra bi gün arkadaslarla otururken bi tane bu işle ugrasan biri vardı sadece sordugum şey şuydu ; ödemeleri nasıl alıyorsun yurt dısından? Cevap vermedi ve vermemek icin önce duymazdan geldi sandım ki duymadı. Sonra tekrar sordum telefonla konusuyo gibi yaptı. Adam resmen komedi gibiydi o gün bu gündür arkadaslıgımı falan da kestim. Kısaca kimse hickimseye dogru bilgi vermiyor

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Benim tahminimce iade için firmanızla bir anlaşmalı kod veriliyor o kodu gereksiz yere kullandırtmış veya şahsi işlerin için kullanmış olabilir misin ?

MOON_MVR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçende sorduğum yer eleman arıyormuş girdim hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçende bir sipariş vardı 59 koli 13 parça parça başı 15 desiydi biz n11 in kargo parası çok tutuyor diye kamyon kiralayıp yolladık bir tanesini n11 den yolladıydık ondan olabilme imkanı var mıdır?

Son düzenleme:

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
HB de mesela rakamı hatırlamıyorum kapıdan gel al kargo boyutu max 15 desi olmak zorunda fazla çıkarsa ücreti yansıtıyorlar. muhtemelen öyle birşeydir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ara sor n11 i. Ayrıca e ticaret yapanlar asla bildigi biseyi dahi söylemiyorlar ya da yanlış yönlendiriyorlar.

Geçmişte e ticaret yapmaya çok yakındım hersey hazırdı yurtdısına yapacaktım tek sorun ödemeyi nasıl alacagımı düsünüp durmaktaydı. Paypal transfervise banlanmıstı türkiyede suan banlı mı bilmiyorum. Sonra bi gün arkadaslarla otururken bi tane bu işle ugrasan biri vardı sadece sordugum şey şuydu ; ödemeleri nasıl alıyorsun yurt dısından? Cevap vermedi ve vermemek icin önce duymazdan geldi sandım ki duymadı. Sonra tekrar sordum telefonla konusuyo gibi yaptı. Adam resmen komedi gibiydi o gün bu gündür arkadaslıgımı falan da kestim. Kısaca kimse hickimseye dogru bilgi vermiyor
Etsy üzerinden satış yapmayı düşünen varsa onlar direk ibanına yatırıyorlar. Buda böyle arşivde not olarak dursun :D

Top Bottom