Ara sor n11 i. Ayrıca e ticaret yapanlar asla bildigi biseyi dahi söylemiyorlar ya da yanlış yönlendiriyorlar.Beyler N11 De satış yapıyorum ve bu gün böyle bir fatura kesilmiş bana N11 Den bu ne demek oluyor bilgisi olan paylaşabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Usulsüz kargo bedeli diyor desisi falan mı yuksekti kargonun?Beyler N11 De satış yapıyorum ve bu gün böyle bir fatura kesilmiş bana N11 Den bu ne demek oluyor bilgisi olan paylaşabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
N11 i arayip anlat durumu ozaman hocam bu arada ne satiyosunuz magazanizda belki bizde biseyler alırızhayır normal desiler 15 16 desi paket başı
Etsy üzerinden satış yapmayı düşünen varsa onlar direk ibanına yatırıyorlar. Buda böyle arşivde not olarak dursunAra sor n11 i. Ayrıca e ticaret yapanlar asla bildigi biseyi dahi söylemiyorlar ya da yanlış yönlendiriyorlar.
Geçmişte e ticaret yapmaya çok yakındım hersey hazırdı yurtdısına yapacaktım tek sorun ödemeyi nasıl alacagımı düsünüp durmaktaydı. Paypal transfervise banlanmıstı türkiyede suan banlı mı bilmiyorum. Sonra bi gün arkadaslarla otururken bi tane bu işle ugrasan biri vardı sadece sordugum şey şuydu ; ödemeleri nasıl alıyorsun yurt dısından? Cevap vermedi ve vermemek icin önce duymazdan geldi sandım ki duymadı. Sonra tekrar sordum telefonla konusuyo gibi yaptı. Adam resmen komedi gibiydi o gün bu gündür arkadaslıgımı falan da kestim. Kısaca kimse hickimseye dogru bilgi vermiyor