Eğer düşük bütçeyle başlanacaksa n11,gittigidiyor'un aldığı komisyonlarla maalesef gelir sağlayamazsınız. Hem size gelişini kurtarmaz, hemde kar edemezsiniz. En mantıklısı instagram üzerinden iç giyim üzerine başlamak olacaktır.Dostum işi büyütmek ister isen N11 ve Gittigidiyor gibi yerlerden ürünlerini satabilirsin.Bildiğim kadarı ile bu siteler ürünlerin fiyatının belli oranı kadar komisyon alıyor.Ayrıca kargo işlemlerinde ekstra indirim sağlıyor diye biliyorum.
Sana önereceğimiz şeyler değişir burası senin sermayene kalacaktır.
kardeşim bu işin içinde olan biri olarak ve ticaretin içinde büyüyen biri olarak sana tavsiyem yeni şeyler bulman türkiye de olmayan az bulunan şeylere yoğunlaş başarılı olursunE-ticarete başlamayı düşünüyorum fakat kafamda herhangi bir ürün yok. İnstagram üzeri düşünüyorum.Kolay ve masrafı düşük şekilde önerileriniz varsa alabilirim
Bakalım DA ailesi ne kadar ticari![]()
saat satE-ticarete başlamayı düşünüyorum fakat kafamda herhangi bir ürün yok. İnstagram üzeri düşünüyorum.Kolay ve masrafı düşük şekilde önerileriniz varsa alabilirim
Ben şimdi için demedim zaten işi büyütmek ister ise diye başladım konuya yani instagram üzerinden geliri oldu bunu E-ticaret sitelerine aktararak oradan da satış yapabilir anlamında dedim.Eğer düşük bütçeyle başlanacaksa n11,gittigidiyor'un aldığı komisyonlarla maalesef gelir sağlayamazsınız. Hem size gelişini kurtarmaz, hemde kar edemezsiniz. En mantıklısı instagram üzerinden iç giyim üzerine başlamak olacaktır.
Ben genel olarak söyledim üstadımBen şimdi için demedim zaten işi büyütmek ister ise diye başladım konuya yani instagram üzerinden geliri oldu bunu E-ticaret sitelerine aktararak oradan da satış yapabilir anlamında dedim.
İlk öncelikle sosyal medya uzmanlığı eğitimlerini almanı tavsiye ederim .Udemy eğitim satın alabilirsin veya youtube bir çok video mevcut . Daha sonra google trend gibi yardımcı programlardan en çok trend olan ürünleri araştırıp kendine tedarikçi bulmalısın ve azımsanmayacak bir bütçeyede sahip olman gerekiyor sonuçta ticaretten bahsediyoruz . Kişisel fikrimi sorarsan N11 Hepsiburada gibi sitelerede bak derim . Ürün konusunda tavsiyem ayakkabı ve takılar ( Kolye , tesbih , yüzük , saat vs ) .E-ticarete başlamayı düşünüyorum fakat kafamda herhangi bir ürün yok. İnstagram üzeri düşünüyorum.Kolay ve masrafı düşük şekilde önerileriniz varsa alabilirim