Neler Yeni

E-Ticaret hakkında sorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
Küçük sayılabilecek bir yedek parça dükkanımız var E-Ticaret için en iyi site hangisidir?
Aylık ve ya yıllık para kesiyorlar mı?

Farway

80+ Silver
Küçük sayılabilecek bir yedek parça dükkanımız var E-Ticaret için en iyi site hangisidir?
Bir ödeme yapıyorsunuz tabii ki orada mağaza açmak için. Fiyatlar nedir bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ödeme yapıyorsunuz tabii ki orada mağaza açmak için. Fiyatlar nedir bilmiyorum.
Hepsi buradaya bakmanızı tercih ederim,ama daha önemlisi koyduğunuz fiywtın akakçede en üst sıralarda olması yani diğer mağazalardan 1 TL de olsa aşşağı satmanız.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Sitede sizinle aynı ürünü satanlardan daha ucuza koyarsanız sizin stok bitene kadar veya biri daha ucuz fiyat verene kadar siz üstte çıkarsınız. Mesela aynı ayakkabıyı ben 14e siz 13.49a koydunuz. Ayakkabının ismi siyah ayakkabı. Ben aratıyorum karşıma o ayakkabı çıkıyor tıklıyorum sizinki çıkıyor.

Ben trendyol hepsiburada ve amazon öneririm. Amazona ürün bırakmak gibi bir seçenek oluyordu onuda araştırın.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Trendyol bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular