E-Ticaret sitelerinde sahte ürün satışı

Lewis Hamilton

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
843
Dostlar az önce technopat'ta bir konu gördüm, hepsiburada üzerinden mouse almış arkadaş ve %99.9 sahte ürün.

Olayın bir benzerinin konusu bu forumda da açılmıştı Deathhadder V2 Mini almış ve ürünün sahte olduğunu anlayıp iade etmişti.

Kendimden de örnek vereyim bundan 1 sene önce Xiaomi kablosuz kulaklık almıştım Trendyol üzerinden, aldığım günün 3 hafta sonrasında arkadaşımın uyarısı üzerine sahte olduğunu anlamıştım.

Sizce bu durumlara karşı neden önlem alınmıyor, özellikle mouse klavye kulaklık gibi ürünlerde bu durum daha yaygın.
Düşünceleriniz nelerdir?

türkiye dedigin ülke kacak köstek hurda hilenin ve dolandiriciligin baskenti oldugu icin pek takmiyorlar. Ama sahte ürün sattigina dair kesin bir kanitin olursa hangi site üzerindeb satiliyorsa onun canli destegibe durumu anlatirsan ilani kaldirirlar

türkiye dedigin ülke kacak köstek hurda hilenin ve dolandiriciligin baskenti oldugu icin pek takmiyorlar. Ama sahte ürün sattigina dair kesin bir kanitin olursa hangi site üzerindeb satiliyorsa onun canli destegibe durumu anlatirsan ilani kaldirirlar
İlan kaldırma değil direk olarak satıcının hesabı kapatılmalı bence.

alinan seyleri direkt legit check yaptirmakta fayda var
Şahsen ücreti büyük ürünleri bu tarz sitelerden alıyorum ama mouse ve klavye gibi sahteciliğin daha kolay yapılabildiği ürünlerde amazon'u tercih ediyorum.

hiç mi yüzümüz gülmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,541
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri