Neler Yeni

E ticarete başlamak için ideal site altyapısı?(Shopify,Woocommerce,vs)

Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
ragnar oğlu tarkan
tek üye olduğum foruma sormak istedim çok aktif olmasada
Shopify aklımda var fakat gerek türkiyeden gerekse woocommerce tarzı çok altyapı var ideal olan hangisidir sizce özellikle yurtdışı satış yapmak istiyorum siteden. türkiyede trendyol harici satış biraz zor gibi ama onu da deneriz elbet..

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
ürün sayın 10'un altında ise kesinlikle woo yoksa opencart

3 yıldır woo + trendyol üzerinden satış yapıyorum optimizasyonu ve seo'su düzgün şekilde yapılırsa woo'nun üstüne tanımam

Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürün sayın 10'un altında ise kesinlikle woo yoksa opencart

3 yıldır woo + trendyol üzerinden satış yapıyorum optimizasyonu ve seo'su düzgün şekilde yapılırsa woo'nun üstüne tanımam
öncelikle işin rast gelsin dostum bu optimizasyon ve seo işi yazılım bilgim yok açıkcası farklı platformlardan mı sağlamak zorundayız yoksa bunu altyapı bize sağlarmı woocommerce türkiyede satış içinde uygunmudur kargo ve ödeme açısından.
Sitenin linkinide atabilirsen bakmak isterim açıkcası.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
öncelikle işin rast gelsin dostum bu optimizasyon ve seo işi yazılım bilgim yok açıkcası farklı platformlardan mı sağlamak zorundayız yoksa bunu altyapı bize sağlarmı woocommerce türkiyede satış içinde uygunmudur kargo ve ödeme açısından.
Sitenin linkinide atabilirsen bakmak isterim açıkcası.
wordpress eklentileriyle on page ve off page seoları halledebilirsiniz, Ödeme almak için iyzico ve paytr kullanıyorum. Optimizasyon tarafı da tamamen sizin elinizde yavaş bir siteyi hiçbir müşteri tercih etmeyecektir. Ayrıyetten şuanda satış yaptığım site bakımda olduğu için linkini atamıyoruj ama wordpress tarafında ücretli ücretsiz her türlü destek sağlayabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wordpress eklentileriyle on page ve off page seoları halledebilirsiniz, Ödeme almak için iyzico ve paytr kullanıyorum. Optimizasyon tarafı da tamamen sizin elinizde yavaş bir siteyi hiçbir müşteri tercih etmeyecektir. Ayrıyetten şuanda satış yaptığım site bakımda olduğu için linkini atamıyoruj ama wordpress tarafında ücretli ücretsiz her türlü destek sağlayabilirim.
teşekkür ettim bilgi için kafamda bazı şeyleri netleştirdikten ve biraz piyasayı kurcaladıktan sonra bu site işinede girmeyi düşünüyorum trafik çekmek ve trafiği siparişe çevirmek zor olucak gibi.

ContraA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul Ateş
Wordpress sitenin son halinde seo için yaptığın çalışmalardan bahsedebilir misin veya bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum kaynak önerebilir misin.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
teşekkür ettim bilgi için kafamda bazı şeyleri netleştirdikten ve biraz piyasayı kurcaladıktan sonra bu site işinede girmeyi düşünüyorum trafik çekmek ve trafiği siparişe çevirmek zor olucak gibi.
Reklam bütçeniz çok yoksa biraz fazla emek vermeniz gerekiyor hocam, yine takıldığınız bir yer olursa profilimde kişisel bilgilerimin çoğu var bana ulaşabilirsiniz.
Wordpress sitenin son halinde seo için yaptığın çalışmalardan bahsedebilir misin veya bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum kaynak önerebilir misin.
H1 H2 taglerinin düzenlenmesi rakip analizine göre hangi anahtar kelimelere yöneleceğinin belirlenmesi, satış sitesi de olsa düzenli makale içerik girişi, sosyal medyanın aktif kullanılması, rankmath ya da yoast seo yerine göre hangisi uygunsa ayarlarının düzgün olması...
aklıma şimdilik bunlar geldi :D

Top Bottom