🔥İndirim E-Yooso %60 Gaming Klavye | Hot Swap | Huano Switch | PBT Keycaps | 700 TL

RGB Modeli 750 RGBsiz modeli 700 TL. Fiyatına göre çok iyi bir klavye muadilleri Outemu ve Jixian kullanıyorken bu arkadaş Huano switch kullanıyor. Hot swap ve yazılımı da mevcut ayrıca.

RGBli:

RGBsiz:

İnceleme Konusu:https://forum.donanimarsivi.com/konu/e-yooso-z11-klavye-inceleme.773078/#post-7246004

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
RGB olmayan Huano switch, RGB olan Outemu switchmiş haberiniz olsun. Ayrıca Redragon K617 Fizz klonu klavye, E-Yooso ve Redragon'un sahibide aynı firma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB olmayan Huano switch, RGB olan Outemu switchmiş haberiniz olsun. Ayrıca Redragon K617 Fizz klonu klavye, E-Yooso ve Redragon'un sahibide aynı firma.
@MuratTheFounderOfGariban ben outemu olan rgb versiyonunu sipariş ettim ama sence iptal edip Huano switch olanını mı almalıyım? Sipariş ettikten sonra öğrendim rgb olanda Outemu olduğunu.

@MuratTheFounderOfGariban ben outemu olan rgb versiyonunu sipariş ettim ama sence iptal edip Huano switch olanını mı almalıyım? Sipariş ettikten sonra öğrendim rgb olanda Outemu olduğunu.
Kaynak:

Son düzenleme:
O klavyeler kalmamış , bunun hakkında fikri bilgisi olan? Aynı marka

HUO JI %60 mini mekanik oyun klavyesi, Bluetooth kablolu ergonomik tasarım, USB kablolu RGB aydınlatma, mavi şalter, bilgisayar için 63 tuş, beyaz ve mavi (QWERTY, ABD düzeni) https://amzn.eu/d/hA0AWPn

Kaynak:

İkisi de huano hocam ikisinde de huano yazılmış ama

Ona bakarsan Nightsilver astra da huano kullanıyor ama anti ghosting yok diye kimse almıyor bkz:

Adam bakmış huano switch demiş adamın elinde halihazırda var ürün. Aşağıdaki Outemu mx anahtarlarla uyumlu yazısıyla karıştırıyor olmayasınız?
Şeklini falan bayağı beğendim nasıl acaba fiyatı da güzel, bir sorun olsa servisi var mı ?

Bende RGB li olanı aldım stokta 1 tane vardı şansıma elime ulaşınca foto atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,653
Üyeler
174,011
Son üye
ragnarlbrok
Geri