linear marka değil switch türü.Linear switch mi iyidir huanno mu
Alacağım klavyede linear switch yazıyordu bende marka sandım. ahdahuhdıuwaudawhdalinear marka değil switch türü.
olur hocam öyle arada.Alacağım klavyede linear switch yazıyordu bende marka sandım. ahdahuhdıuwaudawhda
RGB olmayan Huano switch, RGB olan Outemu switchmiş haberiniz olsun. Ayrıca Redragon K617 Fizz klonu klavye, E-Yooso ve Redragon'un sahibide aynı firma.RGB Modeli 750 RGBsiz modeli 700 TL. Fiyatına göre çok iyi bir klavye muadilleri Outemu ve Jixian kullanıyorken bu arkadaş Huano switch kullanıyor. Hot swap ve yazılımı da mevcut ayrıca.
RGBli:
RGBsiz:
İnceleme Konusu:https://forum.donanimarsivi.com/konu/e-yooso-z11-klavye-inceleme.773078/#post-7246004
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@MuratTheFounderOfGariban ben outemu olan rgb versiyonunu sipariş ettim ama sence iptal edip Huano switch olanını mı almalıyım? Sipariş ettikten sonra öğrendim rgb olanda Outemu olduğunu.RGB olmayan Huano switch, RGB olan Outemu switchmiş haberiniz olsun. Ayrıca Redragon K617 Fizz klonu klavye, E-Yooso ve Redragon'un sahibide aynı firma.
Kaynak:RGB olmayan Huano switch, RGB olan Outemu switchmiş haberiniz olsun. Ayrıca Redragon K617 Fizz klonu klavye, E-Yooso ve Redragon'un sahibide aynı firma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban ben outemu olan rgb versiyonunu sipariş ettim ama sence iptal edip Huano switch olanını mı almalıyım? Sipariş ettikten sonra öğrendim rgb olanda Outemu olduğunu.
İkisi de huano hocam ikisinde de huano yazılmış amaRGB olmayan Huano switch, RGB olan Outemu switchmiş haberiniz olsun. Ayrıca Redragon K617 Fizz klonu klavye, E-Yooso ve Redragon'un sahibide aynı firma.
@MuratTheFounderOfGariban ben outemu olan rgb versiyonunu sipariş ettim ama sence iptal edip Huano switch olanını mı almalıyım? Sipariş ettikten sonra öğrendim rgb olanda Outemu olduğunu.
Kaynak:
Videoda rgb olan outemu olarak gelmiş ama emin misiniz ikisininde huano olarak geldiğine?İkisi de huano hocam ikisinde de huano yazılmış ama
Şeklini falan bayağı beğendim nasıl acaba fiyatı da güzel, bir sorun olsa servisi var mı ?Ona bakarsan Nightsilver astra da huano kullanıyor ama anti ghosting yok diye kimse almıyor bkz:
Nightsilver Astra Kırmızı Switch Çift Renk Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Nightsilver Astra Kırmızı Switch Çift Renk Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Adam bakmış huano switch demiş adamın elinde halihazırda var ürün. Aşağıdaki Outemu mx anahtarlarla uyumlu yazısıyla karıştırıyor olmayasınız?
Nightsilver berbat bakmaŞeklini falan bayağı beğendim nasıl acaba fiyatı da güzel, bir sorun olsa servisi var mı ?
Şunun cevabı çok önemli ona göre iptal edicem siparişimiVideoda rgb olan outemu olarak gelmiş ama emin misiniz ikisininde huano olarak geldiğine?
İkisi de outemu yazıyor ikisinin reviewinde de huano switch gelmiş alıcılara.Şunun cevabı çok önemli ona göre iptal edicem siparişimi