E-yooso z686 kullananlar

holyeagle

80+
Reaksiyon skoru
84
merhabalar zamanında aliexten bu klavyeden alıp kullananlar ne durumda acaba? bende uzun zamandır kullanıyorum klavyede silme enter yukarı ok kısmı çalışmıyor artık ne yapsak düzelmedi? switchlerin yerini değiştirdim nafile sanırım vadesi doldu çok hunharca kullanan biride değilim çiçek gibi klavye ama çözemedim temizlik ve switchleri değiştirdim başka ne yapılabilir sizce_?

merhabalar zamanında aliexten bu klavyeden alıp kullananlar ne durumda acaba? bende uzun zamandır kullanıyorum klavyede silme enter yukarı ok kısmı çalışmıyor artık ne yapsak düzelmedi? switchlerin yerini değiştirdim nafile sanırım vadesi doldu çok hunharca kullanan biride değilim çiçek gibi klavye ama çözemedim temizlik ve switchleri değiştirdim başka ne yapılabilir sizce_?
Aldıktan sonra biraz ticaretiyle uğraştım açıkcası bu durum beni üzdü çok da güzel bir klavye.

Modlamaktan anlıyorsan ilk yapacağın iş pcb yi eline alıp yağsız pcb temizleme spreyi ile temizle ınce ve yumuşak fırça ile fırçalayabilirsin hala aynı yerde problem yaşıyorsan switch ayaklarının girdiği deliklere fiziksel olarak bak eğer hasar varsa ufacık bir lehim gerekebilir. Onun dışında izopropil alkol pcb temizliğinde iyidir onu da deneyebilirsin. Hazır açmışken tape mod yap pcb izolasyonundan anlıyorsan ona da giriş. Çicek gibi olur

Geri