her seferinde e posta açmamız mı lazım hocam her alışveriş içinBaşka cihazdan yeni hesap açıp deneyin.
her seferinde e posta açmamız mı lazım hocam her alışveriş içinBaşka cihazdan yeni hesap açıp deneyin.
başka hesap ve telde denedim yine aynı sonucu aldımMaalesef evet.
Hayırlı olsun hocam lga braket linki var mı ne işe yarıyor birde ?3 hakkımı temu da kullandım,
1 lehimleme zımbırtısı aldım
1 am5 thermal paste guard aldım
1 intel lga1700 frame braket aldım
1 mucai 61 aldım
1 mucai 680 aldım
1 ajazz871 aldım
1 eyosso 686 aldım
1 eyosso z94 aldım
1 eyosso z87 aldım
1 apayado z94 aldım
1 fifine mik aldım
1 zealsound mik aldım
iptal olanlar da şu
ak680 ile z11t alamadım
tabii bunlar hep kendi tc göre almadım aile de tc kullandım.
eyw hocam aldım 1 taneBu fiyata TKL ve hot-swap klavye almak gayet iyi. Para birimini dolar yapıp almayı unutmayın.
Alıntıyı görüntüleE-YOOSO Z77 gökkuÅaÄı USB mekanik oyun kablolu fransız klavye 87 tuÅları mavi anahtarı bilgisayar PC Laptop için Gamer - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
farklı bi hesapla adresi kısaltarak yaz , tcyi ve kartı değiştirip denebaşka hesap ve telde denedim yine aynı sonucu aldım
Mucai lere göre nasıl bu klavye hocam 2 tane almaya değermifarklı bi hesapla adresi kısaltarak yaz , tcyi ve kartı değiştirip dene
mucai nin ne olduğunu pek bilmiyoruz gateron switch diye satılmaya başlandı ama muhtemelen ajazzın switchi var , aşşağı yukarı hepsi yakın kalitededirMucai lere göre nasıl bu klavye hocam 2 tane almaya değermi