misal açtım nasıl gözükcekYeni mail ile hesap aç
misal açtım nasıl gözükcekYeni mail ile hesap aç
dostum yeni maille açınca yeni hesap sayılıyor indirim uygulanıyor iştemisal açtım nasıl gözükcek
Dediğini anladım ama bilmiyorumBir de şeyi biliyor musunuz, bazı klavyelerde tuşlar yukardan aşşa gittikçe altta kalıyorlar yani atıyorum W tuşu S tuşundan daha yüksek oluyor, daha ergonomik oluyormuş öyle olunca. Bunda da öyle mi?
genelde oem olarak gelir ucuz yollu chinese klavyelerde sorun yok yaniBir de şeyi biliyor musunuz, bazı klavyelerde tuşlar yukardan aşşa gittikçe altta kalıyorlar yani atıyorum W tuşu S tuşundan daha yüksek oluyor, daha ergonomik oluyormuş öyle olunca. Bunda da öyle mi?
Aga bir de son olarak mesela Rockstarda social club için home tuşunu kullanmak gerekiyor, bu klavyedeyse home tusu yok. Ama numpadinde 7 tusunun altında home yazıyo. Shift + 7 ye basınca arayüzü acabılıyoz muDediğini anladım ama bilmiyorum
ne yapıcan yedek switchi al 70 li kkt kang white v3 switch klavye hotswap zaten 150tlye 70 tane yedek tuş yaparsınAga bir de son olarak mesela Rockstarda social club için home tuşunu kullanmak gerekiyor, bu klavyedeyse home tusu yok. Ama numpadinde 7 tusunun altında home yazıyo. Shift + 7 ye basınca arayüzü acabılıyoz mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de bu klavyenın ıcınden nerdeyse dıger tum klavyelerde oldugu gıbı yedek 1-2 switch tuş vs. çıkmıyormuş. Bitek klavye ve kablo var...
switch linkini atabilirmisinizne yapıcan yedek switchi al 70 li kkt kang white v3 switch klavye hotswap zaten 150tlye 70 tane yedek tuş yaparsın
Zamanla bazı tuşlar ömrünü doldurmuyor mu hocam, bazıları sıkıntı çıkartabiliyor veya basmıyor vs. değiştirmek gerekebilir.ne yapıcan yedek switchi al 70 li kkt kang white v3 switch klavye hotswap zaten 150tlye 70 tane yedek tuş yaparsın
Ajazz AK680 var %60a çok alışamadım bu alınır mı
aynı switch niye takıyorsun farklı daha iyisini tak switch fiyatları ucuzE-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu linkten al alcaksan. Buyuk klavye gıbı durduguna bakma 36.5 cm boyutu var. Her şeye yetıyor tuş sayısı ve oyle aman aman yer de kaplamıyor kucuk. Benım su ankı klavyem 46 cm mesela 10 cm daha buyuk. Icınden 2-3 tane yedek switch ve klavye tusu cıkartma aparatı olsa ben de alırdım belkı de nerden bulcam da aynı swıtcı takcam buna
şu an link atamıyorumswitch linkini atabilirmisiniz