yeni hesap aç, tarayıcı değiştir, mobil uygulamadan dene vpn ile uğraşma işe yaramıyor.yeni hesap açıyorum vpn ve gizli sekmeden giriyorum ödeme yaparken hesabınızı etkinleştirin uyarısı alıp duruyorum yeni mailde gelmiyor benim gibi hata alan ve çözen var mı?
Rengarenk olanlar çok çirkin geliyor bana
Aga ben yanlış görmüyom dimi ışık tuşları aydınlatmıyor. Videolarda sadece arka planı yalandan parlatıyor o kadar.
herşeyi aynı yaptım sadece gizli sekmeden satın aldım sorun olmadı. Mailler bile aynı bedavapasta 1 2 3 4 ... Gizli sekmeden temiz hesap açılışı yapınca sorun olmuyor.yeni hesap aç, tarayıcı değiştir, mobil uygulamadan dene vpn ile uğraşma işe yaramıyor.
farklı telefon no, farklı adres, farklı isim, farklı kredi kartı kullanırsan sipariş veriyorsun
hesap açsan sipariş versen bile aynı adres ile isim veya aynı kart olsa bile siparişi iptal ediyorlar.
linke tıkladığımda yüksek fiyat gözüktü düzelteyimİndirim bitti olarak etiketlemişsin bu arada ama sepete gittiğimde 480TL lerde gözüküyo hala niye öyle etiketledin
hocam aliexprss beni kovalıyor, her şey de tespit ediyor Allahtan 2 telefon 2 pc var da evde 3 hat olunca da rahat aldım yoksa ürün almama izin vermiyorRengarenk olanlar çok çirkin geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
herşeyi aynı yaptım sadece gizli sekmeden satın aldım sorun olmadı. Mailler bile aynı bedavapasta 1 2 3 4 ... Gizli sekmeden temiz hesap açılışı yapınca sorun olmuyor.
kredi kartındaki ad ile hesaptaki ad aynı olma zorunluluğu varmıyeni hesap aç, tarayıcı değiştir, mobil uygulamadan dene vpn ile uğraşma işe yaramıyor.
farklı telefon no, farklı adres, farklı isim, farklı kredi kartı kullanırsan sipariş veriyorsun
hesap açsan sipariş versen bile aynı adres ile isim veya aynı kart olsa bile siparişi iptal ediyorlar.
Çektim sağol.E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tam boy zaten adam akıllı klavye yok , hem hot swap hem de huano switchlere sahip ve aydınlatmalı bu fiyata bedava kaçırmayın geçen stok bitmişti şimdi tekrar stok gelmiş
Tek yapmanız gereken YENİ KULLANICI İNDİRİMİYLE ALMANIZ , daha önce bir ürün aldıysanız yeni hesap açıp alın
Z94-GB-PT alırsanız büyük enterli halini almış olursunuz
kart ile hesap ad farklı olabilir sıkıntı yokkredi kartındaki ad ile hesaptaki ad aynı olma zorunluluğu varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 4 5 defa kullandım dikkat etmeye başlamışlardır
red switch mi bu hocam
Mor ve Beyaz bence.hangi rengi alınır