FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,360
Evet arada bir kontrol et tekrar düşerkampanya bitti sanırım vergisia haliyle 500 kusur fiyat diyor
Evet arada bir kontrol et tekrar düşerkampanya bitti sanırım vergisia haliyle 500 kusur fiyat diyor
İki soruya da evetSwitchler değiştirilebilir dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
red switch mi bu hocam
Ben 550 ye aldım , 550 de bedavakampanya bitti sanırım vergisia haliyle 500 kusur fiyat diyor
sorma harbiden öyle ben de bir daha almayacağımBu işin sonu yok gibi z11 de gelince evde 4 adet klavye olacakalmıyorum daha fazla kapitalizme iyi hizmet ettim yeter.
Çin olduğu için daha çok komunizmBu işin sonu yok gibi z11 de gelince evde 4 adet klavye olacakalmıyorum daha fazla kapitalizme iyi hizmet ettim yeter.
ben de 550ye aldım yine ucuz çok takmayın 50 60 lirayıÖğlene 540 a aldım![]()
Orası öyleben de 550ye aldım yine ucuz çok takmayın 50 60 lirayı, 1.5k lara kadar tam boy mekanik klavye yok
Orası öyle hayırlı olsun
iyi akşamlar klavye nasıl ve rgb yeterlimi bir yerde gördüm tuşları bile aydınlatamıyor diyordu
Hocam peki alınır mı? sizce
bu fiyata tam boy mekanik klavye yok hotswap olmasını geçtim , bedava kendim de aldımHocam peki alınır mı? sizce
Hocam siz hangi renk ve ne renk switch aldınız Crystal Switch alınır mı?bu fiyata tam boy mekanik klavye yok hotswap olmasını geçtim , bedava kendim de aldım