Bu bence z11 çok küçükZ11 mi bumu beyler
Bu bence z11 çok küçükZ11 mi bumu beyler
Z11 aldım ben şuan yolda geliyor ama F tuşları yok ayrı yok o nasıl oluyor online oyunlarda pvp yaparken F tuşlarını sürekli kullanıyorum benben 550 ye almıştım mesela ilk paylaştığımda o civardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
z11 küçük hali ve kasası metal kalan her şey aynı
fn le birlikte rakamlı tuşlara bastığında f tuşu görevi görüyorZ11 aldım ben şuan yolda geliyor ama F tuşları yok ayrı yok o nasıl oluyor online oyunlarda pvp yaparken F tuşlarını sürekli kullanıyorum ben
hayda 2 sini anı anda kullanacak olsan kullanamayız yani..fn le birlikte rakamlı tuşlara bastığında f tuşu görevi görüyor
Verdiler ama zoraki oldu biraz şu kral tacınida verselerdi iyi olurdu ne zaman güncelleniyor bilmiyorum oSenin ödülü vermediler mi hala
alacaksan bunlardan al..aga su klavyelerı almamak ıcın kendımı zor tutuyorum valla hayır ıhtıyacımda yok ama alasım gelıyor
ben en ıyısı su puddung keycepslerden alayım cok hosuma gıttı
aynen öyle %60 klavyeler bu şekilde çalışıyorhayda 2 sini anı anda kullanacak olsan kullanamayız yani..
klavye var valla para veresım gelmıyor zorla aldırma sımdı ajazz ak992 war keyceps alsam dah farklı gorunse klavye kafı bana yaalacaksan bunlardan al..
hiç bulaşma o zaman bu işin sonu gelmiyo 7 klavye oldu evdeaga su klavyelerı almamak ıcın kendımı zor tutuyorum valla hayır ıhtıyacımda yok ama alasım gelıyor
ben en ıyısı su puddung keycepslerden alayım cok hosuma gıttı
kalvyenin ucuz oldugu kadar varmış olmadı bu iyade etsem olur aslından onun yerıne bunu alayım en ıyısı..aynen öyle %60 klavyeler bu şekilde çalışıyor
tam boy gereksiz çok yer kaplıyor o yüzden %60 - 75 ler falan kullanışlı bencekalvyenin ucuz oldugu kadar varmış olmadı bu iyade etsem olur aslından onun yerıne bunu alayım en ıyısı..