Kingkong23
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Bu bence z11 çok küçükZ11 mi bumu beyler
Bu bence z11 çok küçükZ11 mi bumu beyler
Z11 aldım ben şuan yolda geliyor ama F tuşları yok ayrı yok o nasıl oluyor online oyunlarda pvp yaparken F tuşlarını sürekli kullanıyorum benben 550 ye almıştım mesela ilk paylaştığımda o civardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
z11 küçük hali ve kasası metal kalan her şey aynı
fn le birlikte rakamlı tuşlara bastığında f tuşu görevi görüyorZ11 aldım ben şuan yolda geliyor ama F tuşları yok ayrı yok o nasıl oluyor online oyunlarda pvp yaparken F tuşlarını sürekli kullanıyorum ben
hayda 2 sini anı anda kullanacak olsan kullanamayız yani..fn le birlikte rakamlı tuşlara bastığında f tuşu görevi görüyor
Verdiler ama zoraki oldu birazSenin ödülü vermediler mi hala![]()
alacaksan bunlardan al..aga su klavyelerı almamak ıcın kendımı zor tutuyorum valla hayır ıhtıyacımda yok ama alasım gelıyor
ben en ıyısı su puddung keycepslerden alayım cok hosuma gıttı![]()
aynen öyle %60 klavyeler bu şekilde çalışıyorhayda 2 sini anı anda kullanacak olsan kullanamayız yani..
klavye var valla para veresım gelmıyor zorla aldırma sımdıalacaksan bunlardan al..
hiç bulaşma o zaman bu işin sonu gelmiyoaga su klavyelerı almamak ıcın kendımı zor tutuyorum valla hayır ıhtıyacımda yok ama alasım gelıyor
ben en ıyısı su puddung keycepslerden alayım cok hosuma gıttı![]()
kalvyenin ucuz oldugu kadar varmış olmadı bu iyade etsem olur aslından onun yerıne bunu alayım en ıyısı..aynen öyle %60 klavyeler bu şekilde çalışıyor
tam boy gereksiz çok yer kaplıyor o yüzden %60 - 75 ler falan kullanışlı bencekalvyenin ucuz oldugu kadar varmış olmadı bu iyade etsem olur aslından onun yerıne bunu alayım en ıyısı..