Bayramdurmus
80+ Bronze
Beyler klavyem bozuldu tft ekranlı kablosuz bi ürün arıyorum nerden alsam uyguna bi ürün bulurum 2-3k bütçe
Z686 daha iyi değil mi bu kklavyeden?Z686 aldım elimde kaldı bunu nasıl elden çıkarabilirim bildigim kadarıyla iade olmuyor.
Kullanmicam. Ajazz Ak871 almıştım onu kullanıcam.Z686 daha iyi değil mi bu kklavyeden?
Bu ürünlerde Gümrükte kalma gelmeme şansı varmı?sıfır hesapla ve dolar üstünden satın alın.
E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
%100 gelir fakat 1 ay içinde 5 hakkın var. bunu geçmemen lazım.Bu ürünlerde Gümrükte kalma gelmeme şansı varmı?
Ne verdiler ? selam diyormuşsun dajkdsVerdiler ama zoraki oldu biraz şu kral tacınida verselerdi iyi olurdu ne zaman güncelleniyor bilmiyorum o
Custom kalvyeden anlamıyorumda çok. Mesela bu klavyenin switchi Huano ya bunu söküp cherry,outemu vs. switc takılabiliyormu yoksa sadece huano mu takılıyor.%100 gelir fakat 1 ay içinde 5 hakkın var. bunu geçmemen lazım.
valla bende anlamıyorum forum seviyor diye açıyorum konularınıCustom kalvyeden anlamıyorumda çok. Mesela bu klavyenin switchi Huano ya bunu söküp cherry,outemu vs. switc takılabiliyormu yoksa sadece huano mu takılıyor.
3 pin olan hepsini takabilirsinCustom kalvyeden anlamıyorumda çok. Mesela bu klavyenin switchi Huano ya bunu söküp cherry,outemu vs. switc takılabiliyormu yoksa sadece huano mu takılıyor.
370e aldım vergi dahililk indirime girdiğinde kaça düşmüştü bu
o mu daha iyi Z686 Mı ?Ajazz ak680 vardı 650tl ye o çok daha iyi bunlara göre hem f tuşları var hem küçük