Benim model 320i, sunroof ve klimam var. İlk başta şöyle söyleyim. Eğer evinin tek arabası olacaksa yani kapında başka bir araba varsa ve bu alacağın 2. araban olacaksa 320 almanda sakınca yok. Ancak günlük bineceksen yakıt problemin olabilir. Hele ki bu yakıt fiyatlarında biraz zor. 316-318 bulabilirsen alabilirsin. Aile olarak kullanmayacaksan coupe tercih et, benden söylemesi. Zaten arka diz mesafesi sedan'da dahi yok gibi bir şey. Onun dışında günümüzde o fiyat aralığında alınacak bir araba. İnsanı özel hissettiriyor. Şahsen benim rüya arabamdı ve sahip olduğum için inanılmaz mutluyum. 3500'den sonra gelen bir ses var, duysan oracıkta bayılırsın
Motor durumuna kesinlikle experde baktırmalısın. Bir motor cortlarsa mazallah ayak bastı 10k'nı alırlar. Benim aldığım araçta motor yapılmıştı, rektefiyeliydi. Ondan dolayı sorun yoktu. Sadece ufak tefek şeyler vardı. En son hatırladığım kışın kırmızı antifreeze koydum, radyatör paslandığı için delindi. 1800₺'ye 0 radyatörle değiştim. Kapı kolunun bir tanesinin iç demiri kırılmıştı, 300₺'ye 2. el kapı kolu aldım. Bunlarda hastalık olarak fan termiği sıkıntı çıkarıyor, çoğu kişi de anlamıyor. Aldığımız adam da anlamıyor olsa gerek ki biz değiştirdik. Onu da şöyle anlatayım, termik görevini yapmıyor ve sadece sabit dönüyor, dönme hızı da elinle durdurabileceğin kadar yavaş. Yani alırken ona da dikkat edin veya ona göre alın. 550₺'ye de onu almıştım. Arada dağlar kadar fark var, şimdi bırak tutmayı denemeyi az gaz bassan fan elini koparır. Eski bozuk olanda gaz bassan bile fan hızı artmazdı. Dediğim gibi bunlarda kronik. Kesinlikle bir exper şart alırken, lifte kaldırıp alt takımlara bakmalı. Ayrıca sanayi işleri de zevkli, kullanırken yaptırmak vs. çok keyif veriyor