Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hocam bakın mesela grat bir silecek ve üstüne ölçüsü yazıyor.
hocam coupeyi zamanında apaçiler alıp mahvettiği için coupe önermeniz biraz sakıncalı değil mi? bu arada e30 e36 alanlar sanayi ustalarıyla bağ kuruyor diye bir deyim vardı. ayıptır sorması kaç kez sanayilik oldunuzBenim model 320i, sunroof ve klimam var. İlk başta şöyle söyleyim. Eğer evinin tek arabası olacaksa yani kapında başka bir araba varsa ve bu alacağın 2. araban olacaksa 320 almanda sakınca yok. Ancak günlük bineceksen yakıt problemin olabilir. Hele ki bu yakıt fiyatlarında biraz zor. 316-318 bulabilirsen alabilirsin. Aile olarak kullanmayacaksan coupe tercih et, benden söylemesi. Zaten arka diz mesafesi sedan'da dahi yok gibi bir şey. Onun dışında günümüzde o fiyat aralığında alınacak bir araba. İnsanı özel hissettiriyor. Şahsen benim rüya arabamdı ve sahip olduğum için inanılmaz mutluyum. 3500'den sonra gelen bir ses var, duysan oracıkta bayılırsın Motor durumuna kesinlikle experde baktırmalısın. Bir motor cortlarsa mazallah ayak bastı 10k'nı alırlar. Benim aldığım araçta motor yapılmıştı, rektefiyeliydi. Ondan dolayı sorun yoktu. Sadece ufak tefek şeyler vardı. En son hatırladığım kışın kırmızı antifreeze koydum, radyatör paslandığı için delindi. 1800₺'ye 0 radyatörle değiştim. Kapı kolunun bir tanesinin iç demiri kırılmıştı, 300₺'ye 2. el kapı kolu aldım. Bunlarda hastalık olarak fan termiği sıkıntı çıkarıyor, çoğu kişi de anlamıyor. Aldığımız adam da anlamıyor olsa gerek ki biz değiştirdik. Onu da şöyle anlatayım, termik görevini yapmıyor ve sadece sabit dönüyor, dönme hızı da elinle durdurabileceğin kadar yavaş. Yani alırken ona da dikkat edin veya ona göre alın. 550₺'ye de onu almıştım. Arada dağlar kadar fark var, şimdi bırak tutmayı denemeyi az gaz bassan fan elini koparır. Eski bozuk olanda gaz bassan bile fan hızı artmazdı. Dediğim gibi bunlarda kronik. Kesinlikle bir exper şart alırken, lifte kaldırıp alt takımlara bakmalı. Ayrıca sanayi işleri de zevkli, kullanırken yaptırmak vs. çok keyif veriyor
Nasıl bir araba aldığınla doğru orantılı, ben motoru rektefiyeli bir araba aldım ondan dolayı mekaniksel problem yaşamadım. 1 kere radyatörümden kaynaklı gittim, 1 kere de açılmayan cam için, 1 kere direksiyonu kaplatmak için, arada sırada da parça almak için gittiğim oldu. Sanayi evime pek uzak değildi ondan dolayı sıkıntı etmedim. Sis farlarını yaptırmak için gittiğim de oldu.hocam coupeyi zamanında apaçiler alıp mahvettiği için coupe önermeniz biraz sakıncalı değil mi? bu arada e30 e36 alanlar sanayi ustalarıyla bağ kuruyor diye bir deyim vardı. ayıptır sorması kaç kez sanayilik oldunuz
Hocam ölçtüm şimdi biri 61cm biri 56cm uygun olan Bosh ne almalıyım? Ancak bakıyorum e36 bosh sileceklerin ölçüleri benimkilerle uymuyor. Sanırım benimkileri takarlarken universal taktılar.Alıntıyı görüntüle
Hocam bakın mesela grat bir silecek ve üstüne ölçüsü yazıyor.
Linkteki 53 50 . Yani daha az alanı siler ama benim önerim aynı ölçüde alman. Bunların hepsi universal marka modele göre sadece aparatları üretiliyor.Hocam ölçtüm şimdi biri 61cm biri 56cm uygun olan Bosh ne almalıyım? Ancak bakıyorum e36 bosh sileceklerin ölçüleri benimkilerle uymuyor. Sanırım benimkileri takarlarken universal taktılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu alıyorumBosch Aeroeco Bmw 3 E36 1991 - 1998 Ön Muz Silecek Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Aeroeco Bmw 3 E36 1991 - 1998 Ön Muz Silecek Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam valla bende e36 coupe hedefliyorum 100k altı olanlar sence alınır mı ne düşünüyorsunYağmurda falan cart curt edip duruyor. lastikler iyice gitmiş sanırım. İnternette Bosh silecekler için çok fazla övgü var. Diğer sileceklere nazaran buna bu kadar daha fazla para vermek değer mi?
Muhtemelen benden önceki adam yanlış aldı. Çünkü nternetteki tüm e36 olanlar için 53-50cm vardı. Çektim bi taneLinkteki 53 50 . Yani daha az alanı siler ama benim önerim aynı ölçüde alman. Bunların hepsi universal marka modele göre sadece aparatları üretiliyor.
100k altına hurda kalmıştır hocam ancak. Coupe temiz istiyorsan 150k civarına bakmalısın.hocam valla bende e36 coupe hedefliyorum 100k altı olanlar sence alınır mı ne düşünüyorsun
off e36Yağmurda falan cart curt edip duruyor. lastikler iyice gitmiş sanırım. İnternette Bosh silecekler için çok fazla övgü var. Diğer sileceklere nazaran buna bu kadar daha fazla para vermek değer mi?
benim için şase podye işlemsiz olması önemli zaten proje yapıcam. şase de çürük vs yoksa iş görür diye düşünüyorum.Muhtemelen benden önceki adam yanlış aldı. Çünkü nternetteki tüm e36 olanlar için 53-50cm vardı. Çektim bi tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
100k altına hurda kalmıştır hocam ancak. Coupe temiz istiyorsan 150k civarına bakmalısın.
Garaj arabası bulursan kendini şanslı say hocam, bu tarz arabalar genelde çok el değiştiriyor. yıpranıyor baya. Motor swap düşünüyor musunuz? Düşünmüyorsanız motorunda sıkıntı olmayan bir araba bulursanız alabilirsiniz. Ama coupe almaya özen gösterin.benim için şase podye işlemsiz olması önemli zaten proje yapıcam. şase de çürük vs yoksa iş görür diye düşünüyorum.
Hangi modeli kullanıyordunuz hocamBir süredir aracımda bosch silecek kullanıyordum ama fiyst artışları sonrasında rbw ye yöneldim. Büyük kar yağışından sonrs bile hiç bozulma deforme olmadı kısmen ekonomik sayılır