AverasiaV9
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmayın hocam gerçekten gerek yok işler karışmasın iyice.
Kanka kargo sıkıntı değil minimum 35 TL'ye ilan açılıyordu 35 TL'ye alacaksın ben sana 20 25ini falan geri atacağım.Hocam ilanı kaça açtınız.
Yukarda atarım size vs. dediniz ne kadar geri yollayacaksınız bana sizin de payınız olsun diye söylüyorum.Bu zamanda bedavaya donanım veriyorsunuz.
Param güvendenin güvenli olduğunu biliyorum hocam o yandan içim rahat ama önceki donanımlarda param güvende açık değildi ondan sordum.Kanka kargo sıkıntı değil minimum 35 TL'ye ilan açılıyordu 35 TL'ye alacaksın ben sana 20 25ini falan geri atacağım.
Birde bu alım falan nasıl olacak diye sormuşsun. Sahibindendeki ilanların hepsi param güvende açık olan ilanlar. Sen onları aldığın zaman tanesine 27 lira kargo ücreti ödüyorsun alırken ve denemek içi 2 3 gün süren oluyor. baktın ürün geldi ama çalışmıyor ya da defosu var ürünü onaylamadan kargoya gidip iade ediyorsun. Ürün sen onaylayana kadar satıcıya aktarılmıyor tamamen güvenli yani.
Aynen özellikle onları seçtimParam güvendenin güvenli olduğunu biliyorum hocam o yandan içim rahat ama önceki donanımlarda param güvende açık değildi ondan sordum.
En son attığınız RAM ve Anakart'da param güvende açıkmış.
4x2 8 gb yapılabiliyorHocam anakart'a max kaç GB ram takılıyor ilerde tekrar yükseltmek istersem 8GB yapabilirmiyim?
Aldım hocam toplam 40TL4x2 8 gb yapılabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR3 olduğu için dostum
Ama bu anakartlar ram seçer her 4 gb uymuyor elden deneyip almanı öneririm 4 gb alacağın zaman ram
Dolap’ta keşfettiğime bak! https://link.dolap.com/aW4Ii
İlan açıldı alabilirsin
ibanını at bana şimdiAldım hocam toplam 40TL
Tamam hocam güveniyorum size.1 2 saat sonra atacağım olur mu? şuan kartımda para yok
bi dakika arkadaşımdan istiyeyim onda vardır belki
Arif Enes.Adınız neydi