Neler Yeni

EA Desktop "Error 500" hatası

Plant6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktürkalp Altunok
EA desktop programında EA Play'e dahil olan ne kadar oyun varsa hepsinde altta ki saat sembolleri var ve hiç birini indiremiyorum. İndirmeye veya sayfasına girmeye çalıştığımda "Error 500" diye bir hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?

ff22.png

error 500.png

Tech Shot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Dayan
EA desktop programında EA Play'e dahil olan ne kadar oyun varsa hepsinde altta ki saat sembolleri var ve hiç birini indiremiyorum. İndirmeye veya sayfasına girmeye çalıştığımda "Error 500" diye bir hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Hocam yenileyince gitmesi lazım. Gitmezse yapılcak bir şey yok diyor ea forum da. Yani beklemen lazım buyuk ihtimal.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam bende fifa 22yi onarmaya çalışıyorum ama indirme başlamıyor. Sunucularla alakalı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme: Şu an indirmeye başladı ama iki üç kere denemeden sonra oldu.

Plant6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktürkalp Altunok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende fifa 22yi onarmaya çalışıyorum ama indirme başlamıyor. Sunucularla alakalı olabilir.

Hocam yenileyince gitmesi lazım. Gitmezse yapılcak bir şey yok diyor ea forum da. Yani beklemen lazım buyuk ihtimal.
Muhtemelen sunucularla alakalı, iki gündür hata veriyor çünkü. Ne yaptıysam çözemedim sorunu.

Bende tık yok hala, yükleme ekranını bile göremiyorum. Xbox programından "yükle" tuşuna basar basmaz hata veriyor.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Muhtemelen sunucularla alakalı, iki gündür hata veriyor çünkü. Ne yaptıysam çözemedim sorunu.

Bende tık yok hala, yükleme ekranını bile göremiyorum. Xbox programından "yükle" tuşuna basar basmaz hata veriyor.
Hocam bende hala tamamlanmadı repair. Oyunu tekrar indiriyorum sanki.

Plant6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktürkalp Altunok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende hala tamamlanmadı repair. Oyunu tekrar indiriyorum sanki.
Bende hala aynı hatayı veriyor ve bugün ile beraber 3 gündür bu hatayı alıyorum, EA programını kaldıramıyorum bile çünkü orada bile hata veriyor.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Bende hala aynı hatayı veriyor ve bugün ile beraber 3 gündür bu hatayı alıyorum, EA programını kaldıramıyorum bile çünkü orada bile hata veriyor.
Hocam bu sabah repair iptal oldu ve kesinlikle inmiyor veya taranmıyor. Ea çok kötü uygulama yapmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,722
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom