Neler Yeni

Çözüldü✓ ea fc 24 için gamepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Burak MERCAN
1000 Tl'ye bulmak mümkün değil malesef.
Daha önce iki kere f710 aldım, ikincisi 6 ay içerisinde sol analog yön tuşunda kaymalardan dolayı drift yön sorunu yaşattı.
Yönlendirilen bölgelerde kaymalar (drift) oluyordu, tetik tuşu da tutuş yapısından dolayı çok ergonomik değil DS4'e kıyasla.
Ayrıca diğer tuşların basma hissiyatı da iyi değil, DS4'e alışınca fark çok bariz belli tuş kalitesi farkı.
Yıllarca Logitech kulaklık, mouse vs kullandım ama F710 rekabetçi fifa için önerilecek bir kol değil eğer rekabetçi olarak ultimate team oynamayı planlıyorsanız f710 bir süre sonra pişman edecektir.
Kolay kolay emin konuşmam ama söz konusu Fifa ve F710'a tecrübem bir hayli fazla :)

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
1000 TL'ye bulmak mümkün değil malesef.
Daha önce iki kere f710 aldım, ikincisi 6 ay içerisinde sol analog yön tuşunda kaymalardan dolayı drift yön sorunu yaşattı.
Yönlendirilen bölgelerde kaymalar (drift) oluyordu, tetik tuşu da tutuş yapısından dolayı çok ergonomik değil DS4'e kıyasla.
Ayrıca diğer tuşların basma hissiyatı da iyi değil, DS4'e alışınca fark çok bariz belli tuş kalitesi farkı.
Yıllarca Logitech kulaklık, mouse vs kullandım ama F710 rekabetçi fifa için önerilecek bir kol değil eğer rekabetçi olarak ultimate team oynamayı planlıyorsanız f710 bir süre sonra pişman edecektir.
Kolay kolay emin konuşmam ama söz konusu Fifa ve F710'a tecrübem bir hayli fazla :)
Zatn eski de bir kol artık alınmaz

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Attığım ürünü kullandın mı onu soruyorum. Her çakma ürünün kalitesi aynı olmuyor.
Çakma çakmadır kardeşim attığın linkteki üründen daha pahalı idi benim aldığım bide içini açıp bak hepsi 5 para etmez parçalar

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay
Çakma çakmadır kardeşim attığın linkteki üründen daha pahalı idi benim aldığım bide içini açıp bak hepsi 5 para etmez parçalar
Pahalı olması daha iyi anlamına mı geliyor :) çakma çakma ise gidip ucuzunu alsaydın yazık olmuş parana kardeşim.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Pahalı olması daha iyi anlamına mı geliyor :) çakma çakma ise gidip ucuzunu alsaydın yazık olmuş parana kardeşim.
Çakma replika ürünü burda bana savunma.d parası ne olursa olsun içindeki parçalar yan sanayi bunu bilmen lazım.d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zatn Xbox a geçtim gördüğün gibi memnunum baya

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
F710 şu an fıyatına değmez şubat 2022 de 472ye almışım inan o fiyata bile değmez.Sürekli fifa tarzı oynayacaksan yetersiz.Titreşim olsun malzeme kalitesi olsun yetersiz.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bu arada 2. El Xbox kolu kovala belki bulursun 1k ya

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay
Çakma replika ürünü burda bana savunma.d parası ne olursa olsun içindeki parçalar yan sanayi bunu bilmen lazım.d
Sen olayı anlamıyorsun galiba, Konuda arkadaş f/p ürün sormuş almayı düşündüğü ürün 800TL bandında bütçesi kısıtlı. Ne önereceksin xbox 9. nesil mi dualsense mi ? Şöyle bir video vardı Abdullah ta çakma ürünü beğenmiş, püh yazıklar olsun ona çakma ürün beğenmek ve önermek suçtur :)

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Sen olayı anlamıyorsun galiba, Konuda arkadaş f/p ürün sormuş almayı düşündüğü ürün 800TL bandında bütçesi kısıtlı. Ne önereceksin xbox 9. nesil mi dualsense mi ? Şöyle bir video vardı Abdullah ta çakma ürünü beğenmiş, püh yazıklar olsun ona çakma ürün beğenmek ve önermek suçtur :)
Tamam bro çakma ürün alsın arkadaş. sen ne demek istediğimi tam anlamadın ilk zamanlar memnun eder ama sonra sorun çıkaracaktır illa ki

Ama bunu söyleyebilirim polosmart ın PS4 kolları alınır ben onu son kez almıştım çakmaklar içerisinde sorun çıkarmadı bende sattım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay
Tamam bro çakma ürün alsın arkadaş. sen ne demek istediğimi tam anlamadın ilk zamanlar memnun eder ama sonra sorun çıkaracaktır illa ki

Ama bunu söyleyebilirim polosmart ın PS4 kolları alınır ben onu son kez almıştım çakmaklar içerisinde sorun çıkarmadı bende sattım
Bak kendinle çeliştin işte. Polosmart çakma kol ama kaliteli çakma diyorsun. Hepsi aynı değil derken sana bunu anlatıyordum. Gönül ister ki herkes gitsin orjinal alsın ama bütçesi olmayan arkadaşlara ne önereceğiz ? Her kol bozuluyor orjinal olanlarda, ben 3 tane dualsense de sorun yaşadım ilk seriden drift sorunundan dolayı hepsi değişime gitti v2 modeli geldi. Onlar daha stabil ama zamanla tuşlar gevşemeye başladı Dualsense in daha üstü var mı peki yok ama o da bozuluyor işte.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
burak karadağ
abdullahın paylaştığı bu ps5 kolunu alsam nası olur 900 tl pcde sorunsuz oynatır mı

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay
Abdullah deneyimlemiş ve olumlu şeyler söylüyor. Bence alınabilir. Logitech F modelleri çok eskide kaldı kütük gibi kullanışsız artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,093
Üyeler
162,908
Son üye
HalidSHN