Neler Yeni

Çözüldü✓ ea fc 24 için gamepad

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
burak karadağ
Abdullah deneyimlemiş ve olumlu şeyler söylüyor. Bence alınabilir. Logitech F modelleri çok eskide kaldı kütük gibi kullanışsız artık.
evt bunu alayım 900 tl ye en iyi bu var gibi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bak kendinle çeliştin işte. Polosmart çakma kol ama kaliteli çakma diyorsun. Hepsi aynı değil derken sana bunu anlatıyordum. Gönül ister ki herkes gitsin orjinal alsın ama bütçesi olmayan arkadaşlara ne önereceğiz ? Her kol bozuluyor orjinal olanlarda, ben 3 tane dualsense de sorun yaşadım ilk seriden drift sorunundan dolayı hepsi değişime gitti v2 modeli geldi. Onlar daha stabil ama zamanla tuşlar gevşemeye başladı Dualsense in daha üstü var mı peki yok ama o da bozuluyor işte.
Yani bana üst üste 2 si bozulunca güven vermedi o yüzden öyle dedim ama kronik bir sounu var arkadaşın almadan önce bilmesi gereken analogları çok hassas onların yere düştü mü hemen saçma saçma kendi kendine sağa sola gidiyor ellemeden alan arkadaş dikkatli ve güzel kullanırsa sorunsuz kullanır

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Bak kendinle çeliştin işte. Polosmart çakma kol ama kaliteli çakma diyorsun. Hepsi aynı değil derken sana bunu anlatıyordum. Gönül ister ki herkes gitsin orjinal alsın ama bütçesi olmayan arkadaşlara ne önereceğiz ? Her kol bozuluyor orjinal olanlarda, ben 3 tane dualsense de sorun yaşadım ilk seriden drift sorunundan dolayı hepsi değişime gitti v2 modeli geldi. Onlar daha stabil ama zamanla tuşlar gevşemeye başladı Dualsense in daha üstü var mı peki yok ama o da bozuluyor işte.
bimden polosmart ps3 kolu aldım hala iş yapıyor markayı gerçekten beğendim 50 TL'ye almıştım. 3. senesi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,711
İsim
Mert Can Ergün

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
burak karadağ
şu 900 tl lik olanı alicam da pc de bluetooth yok yükleyemiyorum (anakartımda bluetooth özelliği yokmuş)neyse sorun değil kasa masanın üstünde zaten kabloyla oynarım siparişi verdim hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
şu 900 TL lik olanı alicam da pc de bluetooth yok yükleyemiyorum (anakartımda bluetooth özelliği yokmuş)neyse sorun değil kasa masanın üstünde zaten kabloyla oynarım siparişi verdim hepinize teşekkürler.
Bluetooth apartı al .d

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Abdullah deneyimlemiş ve olumlu şeyler söylüyor. Bence alınabilir. Logitech F modelleri çok eskide kaldı kütük gibi kullanışsız artık.
609 TL'ye F710 mu alayım yoksa bu çakma PS5 Kolunu mu alayım, öneri bekliyorum, üzmesin.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
609 TL'ye F710 mu alayım yoksa bu çakma PS5 Kolunu mu alayım, öneri bekliyorum, üzmesin.
çakma diye geçme bimden polosmart ps3 kolu almıştım hala bu zamana kadar çalışıyor hiç bir sıkıntısıda yok tuşlar yumuşak olmayadı başladı bende ucuza orjinal ps5 kolu trendyoldan aldım 2100 tl gibi onla takılıyorum. bence ps5 kolu daha iyi olur.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
çakma diye geçme bimden polosmart ps3 kolu almıştım hala bu zamana kadar çalışıyor hiç bir sıkıntısıda yok tuşlar yumuşak olmayadı başladı bende ucuza orjinal ps5 kolu trendyoldan aldım 2100 TL gibi onla takılıyorum. bence ps5 kolu daha iyi olur.
o kadar bütçem yok mlsf

Top Bottom