Herkese iyi sosyaller. Forumda bu konu ile alakalı açıklayıcı bir konu görmedim. Tam olarak oyunda defans ve çalım nasıl yapılıyor? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
İyi oyuncuları izle, oyunu bolca oyna.Herkese iyi sosyaller. Forumda bu konu ile alakalı açıklayıcı bir konu görmedim. Tam olarak oyunda defans ve çalım nasıl yapılıyor? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
Herkese iyi sosyaller. Forumda bu konu ile alakalı açıklayıcı bir konu görmedim. Tam olarak oyunda defans ve çalım nasıl yapılıyor? Bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
Çalımların büyük bir çoğu sağ analogla yapılıyor zaten. Ama yazılarak anlatılmaz bu Youtube üzerinde onlarca video var en iyisi izlemek.
Öylesine bir maça gir sağ analogla dene. Ama sprint atarken deneme öyle topu çeker anca.Bu duran toplarda ayağının neresiyle vurmayı ayarlayan kısımdan mı hocam yani?
Öylesine bir maça gir sağ analogla dene. Ama sprint atarken deneme öyle topu çeker anca.