EA FC 25 460₺ ye almak

loxibin

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
460
Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 460tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz.
* Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Urban Vpn uzantısı kullandım. Ücretsiz şekilde Ukrayna VPN e bağlanıyor diye.
* Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden. Google yada kullandığınız tarayıcıyı kapat aç yapıyosunuz.
* EA'in sitesine giriyorsunuz. Ardından hesabınıza giriş yapıp, ayarlardan ülkenizi Ukrayna seçiyosunuz.
* Yaptıktan sonra FC 25 satın al diyoruz, para biriminin Ukrayna Grivnası () olacak. Dolar gözüktüyse bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
* Kart bilgilerini girip satın alıyosunuz. Aldıktan sonra zaten vpn'i açık tutmanıza gerek kalmayacak.
* Yaşadığınız yeride geri türkiye yaparsınız size kalmış.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana.
Alanlara Hayırlı Olsun.

Deneyen var mı?

Ödemeyi nays ile yaparsanız daha iyi olabilir.Bazıları hata almış nays ile yapmayanların

Banlanma riski var mı acaba?

Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 460tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz.
* Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Urban Vpn uzantısı kullandım. Ücretsiz şekilde Ukrayna VPN e bağlanıyor diye.
* Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden. Google yada kullandığınız tarayıcıyı kapat aç yapıyosunuz.
* EA'in sitesine giriyorsunuz. Ardından hesabınıza giriş yapıp, ayarlardan ülkenizi Ukrayna seçiyosunuz.
* Yaptıktan sonra FC 25 satın al diyoruz, para biriminin Ukrayna Grivnası () olacak. Dolar gözüktüyse bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
* Kart bilgilerini girip satın alıyosunuz. Aldıktan sonra zaten vpn'i açık tutmanıza gerek kalmayacak.
* Yaşadığınız yeride geri türkiye yaparsınız size kalmış.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana.
Alanlara Hayırlı Olsun.
diğer oyunlar ukr para birimi fc25 dolar nasıl düzelticem

1.5 hafta önce böyle almıştım halen oynuyorum sıkıntı yok

bende aldım şimdi.h.hiç bölge falan değiştirmedim,türkçe olarak indiriyorumda hayırlısı bakalım..

hocam vpni kapatın, profil kısmından bölgenizi Türkiye olarak değiştirin düzelmesi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bannlanmadım hocam daha ama tabi risk size ait
Bende almıştım hocam zaten 1 ay oldu sıkıntısız kullanıyorum halen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri