büyük ihtimal inmez daha fazla ama fazla yine de bence defc 25 şuanda epic games de 1k tl ye düşmüş bundan daha düşük bi fiyata iner mi 1k fazla geldi
24 te girdiydi hocam ama yanlış hatırlamıyorsam ocak 3. haftasıydı o dönemde girebilir diye düşünüyorum siz yine bildiğinizi yapın yanlış da olabilir ben başıma geleni söylüyorumfc 25 şuanda epic games de 1k tl ye düşmüş bundan daha düşük bi fiyata iner mi 1k fazla geldi
Epicteki kış indirimi ne zaman olur bilginiz var mı ? Genelde bu zamandaki ni kış indirimi olarak yapıp %33 kuponu veriyordu diye hatrlıyorum.inecek. Nasıl dersen kış indirimi ile her sene kupon veriyor. Kuponda %33'lük. Daha uyguna gelir
9 Ocak'a kadar vermesi gerekiyor vermezse hemen bir sonrakinde verir. Epic satın alma geçmişine baktım 3 Ocak 2024'te almışımEpicteki kış indirimi ne zaman olur bilginiz var mı ? Genelde bu zamandaki ni kış indirimi olarak yapıp %33 kuponu veriyordu diye hatrlıyorum.
Belkide indirimn ismini ben yanlış hatrlıyorum.
Kış indirimi yılbaşı indrimn den sonramı oluyordu acaba epic te.
Normalde bu zamanki indirmde veriyor diye hatrlıyordum çünkü bnde % 33 lük kupon verir 2/3 kafa oyun alırm diyordum. Verse indirimn başında verirdi. Anlaşılan 9 0cak sonuna kadar olacak bu indirmde bu sefer kupon yok. Yıl başı indirimi adı altında olduğu için.9 Ocak'a kadar vermesi gerekiyor vermezse hemen bir sonrakinde verir. Epic satın alma geçmişine baktım 3 Ocak 2024'te almışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kupon indirimi kısmında %33lük ile 200₺ indirim olmuştu