Neler Yeni

EA FC 25 Steamde %70 indirimle 21$

CptSpork

80+ Bronze
Bugün alsak en geç 1 yıla kütüphane'den kaldırılacak ve oynayamayacağız. FIFA22 kaldırıldı mesela oynayamadım. Öyle olmasa kesinlikle alırdım.
Kütüphaneden kaldırılmıyor. Steamde satın aldığın oyunu her zaman oynayabilirsin. Sadece satışa kapanıyor ve online sunucuları kapanıyor. O da 3 sene geçmesi lazım üzerinden, öyle kapanıyor online sunucular.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
nadir göktan
Bugün alsak en geç 1 yıla kütüphane'den kaldırılacak ve oynayamayacağız. FIFA22 kaldırıldı mesela oynayamadım. Öyle olmasa kesinlikle alırdım.
Hocam nasıl yani? Satın aldığımız bir oyun bir kaç sene sonra kütüphaneden siliniyor mu?

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Kütüphaneden kaldırılmıyor. Steamde satın aldığın oyunu her zaman oynayabilirsin. Sadece satışa kapanıyor ve online sunucuları kapanıyor. O da 3 sene geçmesi lazım üzerinden, öyle kapanıyor online sunucular.
FIFA22'ye Steam'den erişemedim. Lisans yok hatası veriyordu. EA Desteği ile iletişime geçtiğimde bana oyunun kütüphaneden kaldırıldığını söylediler.

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Hocam nasıl yani? Satın aldığımız bir oyun bir kaç sene sonra kütüphaneden siliniyor mu?
Başkaları öyle değil diyor ama başıma gelene mi inanayım yoksa başkasının yorumuna mı bilemedim.

CptSpork

80+ Bronze
Başkaları öyle değil diyor ama başıma gelene mi inanayım yoksa başkasının yorumuna mı bilemedim.
Fifa 22'yi bırak, 21 bile steam üzerinde bende hala duruyor. Bir oyunu aldıktan sonra kütüphaneden kayboluyor diye bir saçmalık mı varmış? Steamde oyun alırken belirli süre için vb. almıyorsun. O oyunun lisansını alıyorsun. İlk defa sizden duyuyorum oyun kaybolma mevzusunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca şuan steam üzerinde yaklaşık 2000 kişi FIFA 22 oynuyor. İlk defa senden duyuyorum kütüphanede oyun kaybolduğunu :D

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    234.2 KB · Hit: 20

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Eren Cem
Alın geçin daha ne olsun steamden max ineceği fiyat bu epic bekleyim diyorsa belki daha düşer

ebuw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ebu
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Fifa 22'yi bırak, 21 bile steam üzerinde bende hala duruyor. Bir oyunu aldıktan sonra kütüphaneden kayboluyor diye bir saçmalık mı varmış? Steamde oyun alırken belirli süre için vb. almıyorsun. O oyunun lisansını alıyorsun. İlk defa sizden duyuyorum oyun kaybolma mevzusunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca şuan steam üzerinde yaklaşık 2000 kişi FIFA 22 oynuyor. İlk defa senden duyuyorum kütüphanede oyun kaybolduğunu :D
EA Destek ile bile iletişime geçtim bana kütüphaneden kaldırıldığını söylediler. Oynayamadım sildim oyunu. Daha sonra zaten hiç gözükmedi kütüphanemde.
1740772709858.png

1740772827737.png

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
messi
vpni ukrayna yapıp alın 11 euroya geliyor

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kaan
abartma kral tamam fifa her sene aynı oyunu çıkarıyor gibi duruyor ama pes kadar berbat halde değil en azından
abartmıyorum harbi diyorum. fifanın oynanışını izliyorum aşırı gereksiz hızlı bir oynayış tarzı var.
EA Destek ile bile iletişime geçtim bana kütüphaneden kaldırıldığını söylediler. Oynayamadım sildim oyunu. Daha sonra zaten hiç gözükmedi kütüphanemde.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Usta eğer zamanında sitelerden key olarak falan aldıysan oyunu o yüzden olabilir o olay.

Top Bottom