EA GAMES Oyun iade süreci (ÇÖZÜLDÜ)

crabman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 31 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 44 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 44 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
kaç saat oynanması gerektiği yazmıyormu steamdeki 2 saat gibi

dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 44 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
2 saat+ da steam iade kabul etmiyor

dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 44 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
2 saatten fazla oynamışsın muhtemelen iade olmaz şansını dene

kaç saat oynanması gerektiği yazmıyormu steamdeki 2 saat gibi
yazmıyor. bende ondan sormak istedim deneyimi olan var mıdır diye.
1738332189122.png

dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 31 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
Pardon steamden aldın sandım bir an yanlış okumuşum iade olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri