Lgoyü 80+ Silver Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2,098 Dahası Reaksiyon skoru 727 İsim Enes 30 Ocak 2024 #1 Xbox üzerinden 40 liraya EA Play Aboneliği almaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum acil yardım lazım
Xbox üzerinden 40 liraya EA Play Aboneliği almaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum acil yardım lazım
AEGON 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1,808 Dahası Reaksiyon skoru 816 İsim YILDIRIM 30 Ocak 2024 #2 Lgoyü yazmış: Xbox üzerinden 40 liraya EA Play Aboneliği almaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum acil yardım lazımAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ödemede sıkıntı var gibi duruyor başka kartın varsa onunla dene bide benimde ps store da yapıyordu bi kartım başka kartla alınca düzeldi.
Lgoyü yazmış: Xbox üzerinden 40 liraya EA Play Aboneliği almaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum acil yardım lazımAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ödemede sıkıntı var gibi duruyor başka kartın varsa onunla dene bide benimde ps store da yapıyordu bi kartım başka kartla alınca düzeldi.