EA Play nedir ne işe yarar

Kerem_38

80+
Reaksiyon skoru
20
ps5 te fifa 24 oynamak istiyorum ama 1400 çok pahalı olduğu için ea play aboneliğini gördüm fifa 23 var diye gördüm ama hiçbir yerde tam olarak varmı yok mu yazmıyor ve ea play tam olarak nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ps5 te fifa 24 oynamak istiyorum ama 1400 çok pahalı olduğu için ea play aboneliğini gördüm fifa 23 var diye gördüm ama hiçbir yerde tam olarak varmı yok mu yazmıyor ve ea play tam olarak nedir
oyun kütüphanesindeki oyunları ücretsiz oynaya biliyor muyuz yoksa indirimli bir şekildemi alıyoruz

İki farklı abonelik var normal ve pro sürümü normal sürümde yeni çıkan oyunları mesela fc 24 ü 10 saat oynayabiliyorsun pro sürümünü alırsan sınırsız yani abonelik devam ettiği sürece oynarsın.

Son düzenleme:
İki farklı abonelik var normal ve pro sürümü normal sürümde yeni çıkan oyunları mesela fc 24 ü 10 saat oynayabiliyorsun pro sürümünü alırsan sınırsız yani abonelik devam ettiği sürece oynarsın.
fifa 23 varmı süresiz

fifa 23 varmı süresiz
Evet var ps5 de oynuyorum bende fifa 23 ü. Fifa dışında da baya oyun var 250 tl ye 1 yıllık aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet var ps5 de oynuyorum bende fifa 23 ü. Fifa dışında da baya oyun var 250 TL ye 1 yıllık aldım.
Bu arada süresiz değil aboneliğin bittiğinde fifa da gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,357
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri