Neler Yeni

EA PLAY OYUNLARI HAKKINDA!

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar Steam de ea PLAY 5 lira bildiğiniz gibi benim hesabımda para var fakat ea olaydaki hiçbir oyunu oynayamam sistemin kötü fakat 3 4 ay sonra PC toplamayi düşünüyorum acaba ben şimdi alsam fakat aktif etmesem hesapta beklersem PC Alinca aktif edip oynasam böyle bişey varmı birde ek olarak game pass gibi oyunu oynama süresi sınırsız mı (yani üyelik bitene kadar mı)yoksa 10 saat 5 saat vb oynama sınırı varmı?İyi forumlar.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Merhaba arkadaşlar Steam de ea PLAY 5 lira bildiğiniz gibi benim hesabımda para var fakat ea olaydaki hiçbir oyunu oynayamam sistemin kötü fakat 3 4 ay sonra PC toplamayi düşünüyorum acaba ben şimdi alsam fakat aktif etmesem hesapta beklersem PC Alinca aktif edip oynasam böyle bişey varmı birde ek olarak game pass gibi oyunu oynama süresi sınırsız mı (yani üyelik bitene kadar mı)yoksa 10 saat 5 saat vb oynama sınırı varmı?İyi forumlar.
Oynama da sınır yok diye biliyorum.
Ama şimdi alırsan şimdi aktıf olur ve mart ın başına kadar 5 tl olarak kalacak.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni çıkan ea oyunları maks 10 saat oynanıyo oda fifa 21 vs.. Bu ea kampanyası martta sona eriyor büyük ihtimalle 1 ay süre sonra direk iptal olur

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynama da sınır yok diye biliyorum.
Ama şimdi alırsan şimdi aktıf olur ve mart ın başına kadar 5 TL olarak kalacak.
Hmm şimdi param var ama ordaki hiçbir oyunu oynayamam sistem kötü cevabın için teşekkürler.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hocam fifa dışında oynama sınırı yok fifa 21 10 saat ama aldığınız an başlar

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni çıkan ea oyunları maks 10 saat oynanıyo oda fifa 21 vs.. Bu ea kampanyası martta sona eriyor büyük ihtimalle 1 ay süre sonra direk iptal olur
Cevabın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabın için teşekkürler.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır sadece fifa değil fifa 21 ve star wars squadrons 10 saat süre sınırı var onun dışında sınırsız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,463
Üyeler
164,501
Son üye
kaan3141
Top Bottom