bendede oluyo cok hesaptan cık gır yapAlıntıyı görüntüleSelamlar ben epic gameste battlefront2 ve jedi fallen order oyunlarını aldım ama resimdede olduğu gibi eaplayde hiç bir şekilde açılmıyorlar yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Valla denedimde yine olmadıbendede oluyo cok hesaptan cık gır yap
Onların sorunları hep devam etti mi yoksa geçti mi ne zaman geçiyor ya daEA'sal bir sorun, 2-3 arkadaşımda ve başka forumlarda da gördüm.
hocam abonelıgın bıtıncede oyle oluyorValla denedimde yine olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onların sorunları hep devam etti mi yoksa geçti mi ne zaman geçiyor ya da
Ben bu oyunları daha bugün aldım epictende ea hesabı açtım ama paralı olan aboneliği almadım oynamak için onlarıda mı almam lazımhocam abonelıgın bıtıncede oyle oluyor
hocam oyunları epıcten aldıysanız ayrıyetten ea abonelıgı gerekmıyor acaba ea hesabınızı epıc ıle yanlıs mı bagladınız ?Ben bu oyunları daha bugün aldım epictende ea hesabı açtım ama paralı olan aboneliği almadım oynamak için onlarıda mı almam lazım
Nasıl yani yanlış bağlamadan kastınız neydi link account diyordu banada ben onu yaptımhocam oyunları epıcten aldıysanız ayrıyetten ea abonelıgı gerekmıyor acaba ea hesabınızı epıc ıle yanlıs mı bagladınız ?
Hocam hayırlı günler ben de malesef bu sorundan müzdariptim daha yeni vpn ile çözdüm umarım sizde de işe yarar.Alıntıyı görüntüleSelamlar ben epic gameste battlefront2 ve jedi fallen order oyunlarını aldım ama resimdede olduğu gibi eaplayde hiç bir şekilde açılmıyorlar yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Hocam hayırlı günler ben de malesef bu sorundan müzdariptim daha yeni vpn ile çözdüm umarım sizde de işe yarar.
Hocam sizede hayırlı günler hangi vpni kullandınız ayrıntılı bir anlatma şansınız olur muHocam hayırlı günler ben de malesef bu sorundan müzdariptim daha yeni vpn ile çözdüm umarım sizde de işe yarar.
Planet vpn hocam microsoft storeden indirdim.Amerika,Fransa,İngiltere,Almanya, Hollanda gibi ülkeleri ücretsiz olarak kullanabiliyosunuz.Malesef vpn'i kapattıktan sonra yine gözükmemeye başlıyor uygulamalar.Ya oynayacağınız süre boyunca vpn açık oynayacaksınız ya da interneti kapatıp oynayacaksınız.İnterneti kapattığınızda yüklü uygulamalar kısmı gözüküyor ordan istediğiniz oyuna basıp oynayabilirsiniz.Hocam sizede hayırlı günler hangi vpni kullandınız ayrıntılı bir anlatma şansınız olur mu