❌İndirim Bitti! EA Sports FC 25 600 TL'ye Alma Yöntemi

ademoney

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
Bütçe
600
Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 600 tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz.
* Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Kaspersky kullandım. 1 aylık deneme süresi veriyor ve güvenilir diye.
* Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden. Google yada kullandığınız tarayıcıyı kapat aç yapıyosunuz.
* EA'in sitesine giriyorsunuz. Ardından hesabınıza giriş yapıp, ayarlardan ülkenizi Ukrayna seçiyosunuz.
* Yaptıktan sonra FC 25 satın al diyoruz, para biriminin Ukrayna Grivnası () olacak. Dolar gözüktüyse bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
* Kart bilgilerini girip satın alıyosunuz. Aldıktan sonra zaten vpn'i açık tutmanıza gerek kalmayacak.
* Yaşadığınız yeride geri türkiye yaparsınız size kalmış.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana. Ben kendimde yapmıştım oyun benlik olmadıgını anladıgım için iade ettim. Alanlara Hayırlı Olsun.

Ban yeme ihtimaliniz var, bence hiç bu toplara girmeyin.

Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 600 tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz.
* Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Kaspersky kullandım. 1 aylık deneme süresi veriyor ve güvenilir diye.
* Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden. Google yada kullandığınız tarayıcıyı kapat aç yapıyosunuz.
* EA'in sitesine giriyorsunuz. Ardından hesabınıza giriş yapıp, ayarlardan ülkenizi Ukrayna seçiyosunuz.
* Yaptıktan sonra FC 25 satın al diyoruz, para biriminin Ukrayna Grivnası () olacak. Dolar gözüktüyse bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
* Kart bilgilerini girip satın alıyosunuz. Aldıktan sonra zaten vpn'i açık tutmanıza gerek kalmayacak.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana. Ben kendimde yapmıştım oyun benlik olmadıgını anladıgım için iade ettim. Alanlara Hayırlı Olsun.
hali hazırda 20 dolar zaten eade
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ultimate sürümü ne kadar

Hocam rehber falan var mı bende aynısından yapmak istiyorum.
Güncel transfer squad dosyaları var aslında güncel transferlerin olduğu bir kadro dosyası. Belgelerden oyunun savelerinin olduğu yere bu squad dosyasını indirip atıyorsun . Oyuna girip kadroları yüklüyorsun. Oyun içindeki kadrolar güncelleniyor. YouTube videolarından bakabilirsin. Zaten 24-25 mekanik açısından bir fark yok Über bir değişim de yok. Sondaki rakamı +1 leyip 1500 TL den iteliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri