bana 20 hocam70 dolar hocam ea'de
bana 20 hocam70 dolar hocam ea'de
O nası oluyo ya 24 falan mı var?bana 20 hocam
yesO nası oluyo ya 24 falan mı var?
hocam sırf cevap yazabilmek için üye oldum. Anlattığınız şekilde denedim fakat 600tl ye düşmüyor fiyat 1699 Ukrayna Grivnası (₴) şeklinde gözüküyor. Türk lirası olarak çevirince de 1491TL ye denk geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var?
Hocam ama bu EA FC 24 için ben 25 i almak istiyorum o yüzden sordum aslında. Hayır bilmediğim yada yanlış yaptığım bir şey varsa bileyim diyeistersen böylede alabilirsin iyi forumlar🔥İndirim - EA Sports FC 24 579,99 TL
https://kabasakalonline.com/urun/kabasakal-online/679905/ea-sports-fc-24-origin-cd-key ea playe kayıt olup reedem code kısmına yapıştırınca çalışması lazım site güvenilir gamepass almıştımforum.donanimarsivi.com
çok pardon ben yanlış görmüşümHocam ama bu EA FC 24 için ben 25 i almak istiyorum o yüzden sordum aslında. Hayır bilmediğim yada yanlış yaptığım bir şey varsa bileyim diye
Her şeyi doğru yapmışsın da indirim bittiği için öyle gözüküyor. İndirim geldiğinde denersen çok rahat bir şekilde alırsınhocam sırf cevap yazabilmek için üye oldum. Anlattığınız şekilde denedim fakat 600tl ye düşmüyor fiyat 1699 Ukrayna Grivnası (₴) şeklinde gözüküyor. Türk lirası olarak çevirince de 1491TL ye denk geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var?
Tamamdır hocam tekrar indirim gelirse denerim artık. Teşekkür ederim.Her şeyi doğru yapmışsın da indirim bittiği için öyle gözüküyor. İndirim geldiğinde denersen çok rahat bir şekilde alırsın