Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EA Sports FC 25 600 TL'ye Alma Yöntemi

loxibin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Meriç Mavilark
hocam sırf cevap yazabilmek için üye oldum. Anlattığınız şekilde denedim fakat 600tl ye düşmüyor fiyat 1699 Ukrayna Grivnası () şeklinde gözüküyor. Türk lirası olarak çevirince de 1491TL ye denk geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var?

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
ali poyraz
istersen böylede alabilirsin iyi forumlar
hocam sırf cevap yazabilmek için üye oldum. Anlattığınız şekilde denedim fakat 600tl ye düşmüyor fiyat 1699 Ukrayna Grivnası () şeklinde gözüküyor. Türk lirası olarak çevirince de 1491TL ye denk geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var?

loxibin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Meriç Mavilark
istersen böylede alabilirsin iyi forumlar
Hocam ama bu EA FC 24 için ben 25 i almak istiyorum o yüzden sordum aslında. Hayır bilmediğim yada yanlış yaptığım bir şey varsa bileyim diye

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
ali poyraz
Hocam ama bu EA FC 24 için ben 25 i almak istiyorum o yüzden sordum aslında. Hayır bilmediğim yada yanlış yaptığım bir şey varsa bileyim diye
çok pardon ben yanlış görmüşüm

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Adem Oney
Her şeyi doğru yapmışsın da indirim bittiği için öyle gözüküyor. İndirim geldiğinde denersen çok rahat bir şekilde alırsın

Ghostx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa
FC 24 ve güncel transfer squad dosyasıyla devam
epicte fc24 var hocam bu transfer muhabbetini nasıl yaparız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel transfer squad dosyaları var aslında güncel transferlerin olduğu bir kadro dosyası. Belgelerden oyunun savelerinin olduğu yere bu squad dosyasını indirip atıyorsun . Oyuna girip kadroları yüklüyorsun. Oyun içindeki kadrolar güncelleniyor. YouTube videolarından bakabilirsin. Zaten 24-25 mekanik açısından bir fark yok Über bir değişim de yok. Sondaki rakamı +1 leyip 1500 TL den iteliyorlar
tesekkürler.

loxibin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Meriç Mavilark
Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 600 tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz.
* Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Kaspersky kullandım. 1 aylık deneme süresi veriyor ve güvenilir diye.
* Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden. Google yada kullandığınız tarayıcıyı kapat aç yapıyosunuz.
* EA'in sitesine giriyorsunuz. Ardından hesabınıza giriş yapıp, ayarlardan ülkenizi Ukrayna seçiyosunuz.
* Yaptıktan sonra FC 25 satın al diyoruz, para biriminin Ukrayna Grivnası () olacak. Dolar gözüktüyse bir şeyi yanlış yapmışsınızdır.
* Kart bilgilerini girip satın alıyosunuz. Aldıktan sonra zaten vpn'i açık tutmanıza gerek kalmayacak.
* Yaşadığınız yeride geri türkiye yaparsınız size kalmış.
İşinize yaradıysa ne mutlu bana. Ben kendimde yapmıştım oyun benlik olmadıgını anladıgım için iade ettim. Alanlara Hayırlı Olsun.
hocam oyunu nasıl iade ettiniz rica etsem anlatabilir misiniz?

Top Bottom