Neler Yeni

EAPlay ve FIFA 21 Hakkında

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Merhabalar, geçtiğimiz steam indirimlerinde oyun almadım çünkü oynayacak vaktim hiç yok. FIFA 21 ne kadar olmuştu? Araştırdım ama bulamadım. Bunun dışında EAPlay Microsoft üzerinden 65TL'ye satılıyor, XBox ürünlerini mi içeriyor FIFA 21'de vs. yoksa PC için de geçerli mi? Detaylarda FIFA 21 Xbox şeklinde mevcuttu, bir de Origin için mi kod veriyor? Yakında FIFA 22 çıkacak, o da EA Play'e deneme sürümü olarak ekleniyor sanırım, denemeden sonra satın alımda ne kadar indirim yapıyor? Teşekkür ederim.

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Steam de 67.50 tl ye almıştım fifa 21ve xbox game pass te ea play var bence onu al galiba 30 tl.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,721
İsim
Mert Can Ergün
steam de pahali online oynacaksan ultimate team benzeri fifa 22 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

ea play aldiğin zaman steam den sana 10 saatlik deneme süresi veriyor hatta birazcık indirim oluyor fifa 22 de

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam de 67.50 TL ye almıştım fifa 21ve xbox game pass te ea play var bence onu al galiba 30 TL.
GamePass aylık 30TL, Microsoft Store'da EAPlay 1 yıl 65TL, PC sürümü mü Microsoft Store'da satılan bana PC sürümü lazım zaten.
steam de pahali online oynacaksan ultimate team benzeri fifa 22 al

ea play aldiğin zaman steam den sana 10 saatlik deneme süresi veriyor hatta birazcık indirim oluyor fifa 22 de
FIFA 22 bütçemi çok aşıyor, oyun yakın zamanda çıkacak, indirim de beklemiyorum. EA Play'e de sadece deneme sürümü olarak gelecektir. Bildiğim kadarıyla EA Play FIFA 21 için şu an bir kısıtlama yok.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Ben FIFA 2021 için gamepad bile aldım. Coca cola lime alıyorsun oradan kod geliyor 1 aylık bedava gamepass üyeliği alıyorsun. İçinde FIFA 2021 var 6 Mayısta 10 saat sınırı kaldırıldı. Zaten Eylül gibi çıkıyor FIFA 2022 o zaman da 10 saat süreli oynarsın olmadı Eylül ayında Ultimate gamepass geçersin.

Bir de Microsoft store de satılan EA play xbox için geçerli. PC için geçerli değil.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ben FIFA 2021 için gamepad bile aldım. Coca cola lime alıyorsun oradan kod geliyor 1 aylık bedava gamepass üyeliği alıyorsun. İçinde FIFA 2021 var 6 Mayısta 10 saat sınırı kaldırıldı. Zaten Eylül gibi çıkıyor FIFA 2022 o zaman da 10 saat süreli oynarsın olmadı Eylül ayında Ultimate gamepass geçersin.

Bir de Microsoft store de satılan EA play xbox için geçerli. PC için geçerli değil.
Teşekkür ederim, ultimate sürüme geçtiğimde FIFA 22'ye sınırsız erişimim oluyor mu çıktığı gibi?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Teşekkür ederim, ultimate sürüme geçtiğimde FIFA 22'ye sınırsız erişimim oluyor mu çıktığı gibi?
Aynen öyle ultimate nin farkı bu. Sınırsız erişim. Eylül ayında geçersin ona. Şimdilik coca cola lime al onun kodu götürür 1 ay

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Aynen öyle ultimate nin farkı bu. Sınırsız erişim. Eylül ayında geçersin ona. Şimdilik coca cola lime al onun kodu götürür 1 ay
Peki son olarak hangi platformda çalışıyor oyunlar, örneğin FIFA, Origin üzerinden mi açılıyor kütüphanede oynaya basınca?

Peki son olarak hangi platformda çalışıyor oyunlar, örneğin FIFA, Origin üzerinden mi açılıyor kütüphanede oynaya basınca?

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Dediğinize şimdi baktım ama herhangi bir kaynak göremedim FIFA 22 çıktığında EA Play'e eklenmiyor benim dildiğim, 10 saatlik deneme sürümü şeklinde ekleniyor daha sonrasında satın alım yapmak gerekiyor. Ultimate sahibi olsam bile FIFA 22 online'a girebilecek miyim Eylül ayında? Bunla ilgili bir kaynak bulamadım @cengizovic

Reav

80+ Silver
Merhabalar, geçtiğimiz steam indirimlerinde oyun almadım çünkü oynayacak vaktim hiç yok. FIFA 21 ne kadar olmuştu? Araştırdım ama bulamadım. Bunun dışında EAPlay Microsoft üzerinden 65TL'ye satılıyor, XBox ürünlerini mi içeriyor FIFA 21'de vs. yoksa PC için de geçerli mi? Detaylarda FIFA 21 Xbox şeklinde mevcuttu, bir de Origin için mi kod veriyor? Yakında FIFA 22 çıkacak, o da EA Play'e deneme sürümü olarak ekleniyor sanırım, denemeden sonra satın alımda ne kadar indirim yapıyor? Teşekkür ederim.
sen direkt fifa 21i boşver son 6 7 senenin en kötü fifası 22yi al paraya kıyıp en azından online oynayabilirsin

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
sen direkt fifa 21i boşver son 6 7 senenin en kötü fifası 22yi al paraya kıyıp en azından online oynayabilirsin
410 lira veremem maalesef, zaten bir oyuna o kadar verebilecek bütçem olsa gamepass avantajlarını kovalamazdım diye düşünüyorum :) Bu arada noktalamaya dikkat edin lütfen ne dediğinizi anlamak için ekstra çaba sarfettim.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
10 saat sınırı felan yok günlerdir oynuyorum bağımlılık yaptı aslında güzel bir oyun değil oyunsuz olduğum için oyunuyorum pes den daha iyidir

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Dediğinize şimdi baktım ama herhangi bir kaynak göremedim FIFA 22 çıktığında EA Play'e eklenmiyor benim dildiğim, 10 saatlik deneme sürümü şeklinde ekleniyor daha sonrasında satın alım yapmak gerekiyor. Ultimate sahibi olsam bile FIFA 22 online'a girebilecek miyim Eylül ayında? Bunla ilgili bir kaynak bulamadım @cengizovic
Gamepass netflix gibi her oyun var. Fifa 2022 çıktığında sınırsız oynarsın. Ultimate aldığında zaten pek kaynak yok ama olan bu şekilde. Çıktığı gibi düşer platforma. Xbox gamepass sanırım kendine ait uygulaması var. Ordan indiriyorsun. Daha indirmedim fifayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,843
Üyeler
171,106
Son üye
zoro21
Top Bottom