Neler Yeni

Easycep hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
İşlerin nasıl döndüğünü biliyorum hasarlı kırık vb telefonları alıp yenileyip satıyorlar. Artık yeni bir telefona geçmek istiyorum ve ios işletimli bir telefon düşünüyorum. 0 olarak bütçem iphone se 2ye yetiyor ama şu anki telefonum 6" olduğu için küçük ekranlı telefonlara ısınamadım. Aklımda 8 plus veya iphone xr var. Başka telefon önerilerinize açığım. Sizce easycepten telefon alınır mı? Eğer alınırsa şu şu durumlarda alınır yazarsınız sevinirim (0a bütçe yetmezse alınır tarzında yazarsanız sevinirim)
@Evil Belief @Naci

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben pek sıcak bakmıyorum bu işe. Yenilediği parçaların kalitesi belirsiz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İşlerin nasıl döndüğünü biliyorum hasarlı kırık vb telefonları alıp yenileyip satıyorlar. Artık yeni bir telefona geçmek istiyorum ve ios işletimli bir telefon düşünüyorum. 0 olarak bütçem iphone se 2ye yetiyor ama şu anki telefonum 6" olduğu için küçük ekranlı telefonlara ısınamadım. Aklımda 8 plus veya iphone xr var. Başka telefon önerilerinize açığım. Sizce easycepten telefon alınır mı? Eğer alınırsa şu şu durumlarda alınır yazarsınız sevinirim (0a bütçe yetmezse alınır tarzında yazarsanız sevinirim)
@Evil Belief @Naci
Şans işi bence. Anakartı arızalı cihazı tamir ettilerse 2 sene içinde yeniden bozulabilir mesela ama kamerası ekranı pili veya kasası falan değişen cihazdan bir şey olmaz bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Nachi

80+ Platinum
O tür sitelere bulaşmayın riskli. Galiba webtekno reklam yaptı ama şahsen önermem.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Easycep hakkında çok fazla şikayet bulunuyor. Türkiye’de bu yenileyip satma işi maalesef dolandırıcılık kapısı gibi görünüyor. Yurtdışındaki “refurbished” mantığı henüz ülkemizde oturmadı. Ben tercih etmezdim. Anneanneme bir yenilenmiş telefon almıştık, tuşu takılı kalıyordu, kendi kendine kapanıyordu falan çekmeceye attık duruyor. Ne biçim yenilemişlerse :D

6 inç’ten sonra 4.7 inç ekran küçük gelir. Bence mümkün olduğunca 2. el XR zorlayın. Özellikle de temiz olduğunu bildiğiniz bir cihaz bulursanız çok iyi olur. Olmazsa iPhone 8 Plus da alabilirsiniz. En az 2-3 yıl daha ömrü var o cihazın.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Easycep hakkında çok fazla şikayet bulunuyor. Türkiye’de bu yenileyip satma işi maalesef dolandırıcılık kapısı gibi görünüyor. Yurtdışındaki “refurbished” mantığı henüz ülkemizde oturmadı. Ben tercih etmezdim. Anneanneme bir yenilenmiş telefon almıştık, tuşu takılı kalıyordu, kendi kendine kapanıyordu falan çekmeceye attık duruyor. Ne biçim yenilemişlerse :D

6 inç’ten sonra 4.7 inç ekran küçük gelir. Bence mümkün olduğunca 2. el XR zorlayın. Özellikle de temiz olduğunu bildiğiniz bir cihaz bulursanız çok iyi olur. Olmazsa iPhone 8 Plus da alabilirsiniz. En az 2-3 yıl daha ömrü var o cihazın.
2. Ele ben pandemi ve titizlik açısından sıcak bakmıyorum o yüzden easycep daha mantıklı gelmişti. Ailem de 2. Ele pek sıcak bakmaz belki esnaf telefonculardan olursa düşünür babam. O tarz yerlerden almak mantıklı mı?

şahin doğan

80+ Platinum
2. Ele ben pandemi ve titizlik açısından sıcak bakmıyorum o yüzden easycep daha mantıklı gelmişti. Ailem de 2. Ele pek sıcak bakmaz belki esnaf telefonculardan olursa düşünür babam. O tarz yerlerden almak mantıklı mı?
2. el alırken her zaman garantili telefon alın ama mağaza garantisi değil markanın verdiği garanti en azından bir sıkıntı olunca mağazadaki adam gibi sahte pil parça vs takılmaz

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Gerekli temizliği yaptıktan sonra corona açısından endişe edecek bir şey kalmaz. En kötü ihtimalle bu cihazlar su geçirmediği için tavsiye etmem ama çeşmenin altına tut foşur foşur yıka :)

Easycep’in yenilediği cihazlar da zaten birilerinin kullanıp bozduğu 2. el cihazlar. ABD’de bu işi Apple Store’lar yapıyor. Değişim cihazlarını alıp orijinal parçalarla sıfırlayıp daha ucuza satıyorlar, burada işleyiş merdiven altı esnaf kafası.

Tanıdık telefoncu varsa ya da dürüst bir esnaf bulabilirseniz o yol da mantıklı olabilir. Yine de 2. elde yan sanayi parçayla değiştirilmiş olma ihtimali her zaman var. İyice inceleyip garantisini de sorgularsanız risk azalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ilk iPhone’unuz olacaksa hevesinizi anlayabiliyorum ama aldıktan sonra “bu muymuş övdükleri?” deme ihtimaliniz de var. Artık orta seviye Android telefonlar da çok başarılı hale geldiler. iPhone şart değilse sıfır Android de önerebilirim.

TALHA MURAT

80+ Silver
Ararsın cihazda neler değişti sorarsın anakart hariç değişen varsa genel olarak alınır ve güvenilir yer olduğu için 1 yıl garantili zaten.

şahin doğan

80+ Platinum

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Benim bi yakinim iphone 7 almisti bi sorunla karsilaşmadı şans ile birazda youtubede uğur kaplan diye biri var easycep in fakrikasina gitmisti nasil tamir ediliyo telefonlar diye izlemeni öneririm ugur kaplan easycep yaz çıkıyor video

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,299
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom