IOS EasyCep'den telefon alınır mı?

dostum görerek telefon alınır 2. eli görmeden almak biraz riskli telefon olayında. ama mantıken sarı siteden daha güvenilir alınabilir de sana kalmış bence.

Yenilenen cihazlar varsa orjinal, yoksa üst kalitede ki parçalar ile değiştiriliyor.
Üst kaliteyle falan değiştirmiyorlar kendim yaşadım. Ekran kendi kendine dokunuyor , kafasına göre takılıyor, mikrofonu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor

dostum görerek telefon alınır 2. eli görmeden almak biraz riskli telefon olayında. ama mantıken sarı siteden daha güvenilir alınabilir de sana kalmış bence.
Adana'da bulamadım hocam. Bulsam görerek almak isterim.

Üst kaliteyle falan değiştirmiyorlar kendim yaşadım. Ekran kendi kendine dokunuyor , kafasına göre takılıyor, mikrofonu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor
Ayno durum bende de oldu İphone 8 aldık babama telefonun mikrofon hatalı, ekran kendi kendine basıyor, kasa desen rengi atıyor, garantiye verdim telefona hiç bişey yapmadan geri gönderdiler.ALMAYIN ALDIRMAYIN ALINMAZ.

Ayno durum bende de oldu İphone 8 aldık babama telefonun mikrofon hatalı, ekran kendi kendine basıyor, kasa desen rengi atıyor, garantiye verdim telefona hiç bişey yapmadan geri gönderdiler.ALMAYIN ALDIRMAYIN ALINMAZ.
Hocam siz de mi durumu çok iyi aldınız?

sahsen almani onermem

Aynısı işte. Bunlardan bi halt olmaz

17.5k 64gb lık se 3. Nesil e verilmez gider sıfırını alırsınız.

Telefon için bir aciliyet var mı yoksa sadeceyükseltme mi yapmak istiyorsunuz?
Hocam var yani. Kullandığım telefon artık ikide bir hafıza dolu uyarısı veriyor. (16GB) Ben de kafayı yemeye başladım hafiften. S22 buldum bir tane MediaMarkt'dan. 17.000₺ civarıydı. Nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri